Tomas_Quatros 381 Parašė Lapkritis 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Quatros • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Heroinas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Tarpininkavimas = Apgaudinėjimui, vien iš konteksto suprantama kad metė kauliuką, iš 100k. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :Spausti čia, Čia dar bšk Spausti čia. Matt_Escobar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lik_Eris 2 Parašė Lapkritis 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Quatros • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Heroinas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Tarpininkavimas = Apgaudinėjimui, vien iš konteksto suprantama kad metė kauliuką, iš 100k. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :Spausti čia, Čia dar bšk Spausti čia. Va yraodymai kad as nekaltas: http://www.part.lt/img/22d90bc1180c60028ba57dc79eccaaef610.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gain_Weight 5 Parašė Lapkritis 18, 2016 čia mano ft kaip aš laimejau prote tu medikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Lapkritis 18, 2016 čia mano ft kaip aš laimejau prote tu medikas Ir ši Ff prideda įrodymų, kad Lukas buvo tarpininkas kaulo ;> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Lapkritis 18, 2016 Žaidėjas užblokuotas už "tarpininkavimą". SPAUSKITE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose