Black_Coat 0 Parašė Lapkritis 19, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Black_Coat Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016.11.19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 - 6 Metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš supergames.lt Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Galiausiai supratau, kad tas serveris ne man, kadangi nuo seno žaidžiu tik kaimelių serveriuose, o ten tik miestai. Tad manau šis serveris mane sudomins labiau. Bei matau kad čia yra geresnės sistemos bei kita. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Esu įvykdęs. Tikrai nebuvo sunku, kaip jau 5 metų SA-MP žaidėjui. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na teko dirbti dar tik GreenSide.lt gamykloje, dėžių taisyme. Darbas yra gana pelningas, kaip naujokui. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne, tiesiog parašai /gps ir tau ją rodo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kartais. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, atrodo visi gerbia naujokus. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na jų nėra labai daug. Bet manau tai ir yra gerai, kadangi tam reikia kviesti taksi. Bet pačiuose kaimeliuose tikrai yra dviračio nuomų punktų, manau nei per daug nei per mažai. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Klausiau ar sunki emigracija, atrašė kad ne ir manau kažkiek padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Tikrai labai greitai buvo sureaguota, kviečiau taksi. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Tikrai labai aišku, viskas trumpai ir labai aiškiai išdėstyta, jos tikrai pakanka, visur papasakoja apie svarbias vietas ar darbus, manau tai svarbi informacija naujokams ir man. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau nieko, kadangi pagal mane viskas yra tobula ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 20, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose