Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 19, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Misteris_Pro 2. Kokio žanro filmai jums patinka (siaubas, veiksmas ir t.t.): Labiausia tai veiksmo ir komedijų, bet mėgstu aplamai visus žanro filmus išskyrus dokumentiką. 3. Patinkančių filmų pavyzdžiai (kad būtų aiškiau kokius filmus mėgstate): --- Siūlykit filmus patinkančius jums paties, nes pavyzdžių neprikrausiu, patinka įvairūs. spasyba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Milky Sheik 80 Parašė Lapkritis 19, 2016 kietas riesutelis visos dalys, paguodos kvantas, patruliai, istrukes dzango, tranformeriai visos dalys. jei dar reiks pasuk. dar prisiminiau viena gera filma: ramus tarp vilku, tikras mindfuckas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Lapkritis 20, 2016 Swiss army man, bad grandpa visos dalys, friend request, unfriended, fast and furious visos dalys, zero, caribbean of pirates 4 dalys (2017 atsiras 5 dalis cj), harry potter daug dalių, nightmare on elm street (yra įvarių dalių), wrong turn 6 dalys berods, sinister 2 dalys arba daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Leslie 0 Parašė Lapkritis 26, 2016 Man asmeniškai vieni iš įdomesnių filmų: Juodojo vanago žūtis,Savižudžių būrys,Mechanikas: sugrįžimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
nenaudoju 1 Parašė Lapkritis 26, 2016 Aš pasiulyčiau tai - Dešreliu balius , nes tas filmas toks juokingas su keiksmažodžiais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Weedow 5 Parašė Gruodis 11, 2016 http://www.filmai.in/imdb-topai.html ieškokis gero. Internete pilna ;d bereikalingos temos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema rakinama. Nuo paskutinio pranešimo joje praėjo 14 dienų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose