Family_Boy 1 Parašė Lapkritis 21, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Family_Boy • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti toki sarašą, "nalogą" kuriame būtu asmenys iškviete be reikalo pvz: taksi, medikus, mentus.Jiems paslaugos kainuotu brangiau, tarkim 2x. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tarkim dirbu taksi ir būna jog iškviečia bet kai nuvažiuoji jie jau nubėga, nuvažiuoja ir pan..manau ne man vienam taksi taip yra, retai bet vistiek užknisa... • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Original 7 Parašė Lapkritis 21, 2016 Na aš kaip ir už. O čia labiau panašiau į juodaji sarašą. Žaidėjas kai iškviečia kad ir taxi iškart rašo kad jis yra jame ir tiesiog nuvažiavus automatiškai skaitiklis muša 2x. O tokiu žmonės pridėtu direktorius norint iš jų išeiti tektu susimokėti ar panašiai. Family_Boy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Lapkritis 21, 2016 Aš už. Manau kad tai yra tikrai gan nebloga įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Lapkritis 21, 2016 Idėja yra kopijuota kito serverio čia nera NALOGU Siulau tiesiog nieko nedeti esu visiškai PRIĖŠ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Lapkritis 21, 2016 geriau gaujas pirmiau sutvarko tada sita galima mastyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Lapkritis 21, 2016 (redaguota) As esu pries nes malykas negryzta i projekta sedi su savo akiniais Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Pranešimai turi būti argumentuoti, bei kiek įmanoma pagrįsti. (šiuo atveju tik bandyta paprikolint... :/) Redaguota Lapkritis 23, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Lapkritis 22, 2016 Prieš. Kategoriškai nukopijuota nuo kito projekto. Tam yra nds+gėdos stulpai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Lapkritis 22, 2016 Žiek, kad tau nebūtų nalogo. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Norvegas_Linas 0 Parašė Lapkritis 22, 2016 (redaguota) Na puse velnio, iš dalies sutinku, gera idėja. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (nepateikta KODĖL norėtumėt tokios idėjos, tik trys skirtingos nuomonės) Redaguota Lapkritis 23, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose