Yapi_Adidas 0 Parašė Lapkritis 25, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yapi_Adidas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Žaidžiau prieš metus su kitu acc buvau furistas ir tt, bet padariau pertrauka ir noriu sugrįšti į šita serveri. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kažkur nuo 2011 su pertraukomis. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Šeip CS;Go atsibodo, tai galvoju reik ateit į šita serverį nes praėjo daug laiko serveris paliko įdomus savo atnaujinimais. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo vapšhe aišku nėra atnaujinimu, o šitas serveris įdomus, ir mabie nebus tiek vaikų nes išužia galva per ts savo balsais, ir su darželio bazarais. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, nieko sunkaus nebuvo nes viskas parašyta aiškiai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Prieš metus žaižiau op buvo DPD, furistai, PD, manau dabar bus dar įdomiau žaisti šita servery Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Dabar kai esu naujokėlis tai naudoju. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Einikis tik sumuša savo žmona, o mane mušė kažkoks marozas savo rajone, neužkalnų ir aš turėsiu savo rajona. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip užtenka. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas yra aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko, patiems reikia uždominuoti serveri ir būti Alfa patinu kad pasirinktum gyvenimo tikslą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 26, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose