Danny_Ocean 57 Parašė Lapkritis 27, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Elyga_Smile • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na man pasiūymas būtu visai paprastas, nauja firma projekte. Būtu daugiau darbu serveryje. Nes Policijos neužtenka vien, atgrobinėti viskam. Reik jiesm pagalbos. o " Apsauga " galėtu jiems padėti tai daryti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai būtu kažkas naujo, pritrauktu daugiau žaidėju į serveri. Būtu lengviau atgrobinėti viska Policijai, nes turėju pagalba. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
K'Black 2 Parašė Lapkritis 27, 2016 Aš esu PRIEŠ šią idėją, nereikia naujos firmos serveryje, užtenka ir PD, manau daug kas nesutiks su tavo pasiūlymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Lapkritis 27, 2016 Prieš, užtenka čia ir taip tų darbų + ką veiks apsauga kai nebus grobimų? Kels rida? Nepadarykit su savo įdėjom antro ryžyno. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Lapkritis 27, 2016 Aš tai tikrai už galėtu padaryt kad gaujiniai galėtu grobti pastatuts pvz firmas namus o info gautu tik apsauga o apsauga važiuotu patikrint jai pasiteisino pavojus kviestu policija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mard_Volli 20 Parašė Lapkritis 27, 2016 Prieš, visiškai nereikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Jackmin 0 Parašė Lapkritis 27, 2016 Geriau jau spec. būrį sukurtų (SWAT) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DrewClayton 3 Parašė Lapkritis 27, 2016 Tikrai prieš , nes ir taip PD būna gan daug ir neturi ką veikti būna visi išgaudyti gaumoni , neskaitant nuo 17 valandos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose