Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emegruoju Danik_Strim

Danik_Strim

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danik_Strim

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/04/11

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :serveryje žaidžiua kolkas mažai nors ir mano akauntas buvo sukurtas ilgai bet aš tik iš šono žiurėjau kaip žaidejai žaide,o dabar ir laikas pačiam pabandyti

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Daugelis apie šita projekta žino ir iš draugu girdėjau ir iš seno projekto girdėjau

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes nėra atnaujinimu neįdomu žaisti tame projekte 

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo ivykdžiau,taip iš tiesiu nėra sunku ir net taip sakant įdomu nes viskas kaip ir iš naujo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​beveik visus darbus be pakvietimo,visi darbai yra įdomus ir tikrai nėra labai nuobodus.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne,man padėjo rasti ja serverio žaidėjai.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ jo,nes nes esu kolkas naujokas ir ne viska žinau kur kas randas

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Jo buvau padurtas žmogus tesiog paprašė išlipti ir padūrė mane

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip,pilnai to transporto 

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : jo naudojaus,ir taip man padėjo

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : jo teko kad iškvesčiau taksi ir kad bučiau ten kur man reik

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas labai aišku ir man viskas patinka kaip yra padaryta

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Tesiog nepleisti serverio daryti atnaujinimus ir prižiurėti kokibiškai 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.