Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Cortez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Begantis_Banginis Abraham_Lincoln Dioba_Launch 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Gruodis 8, 2016 Realy žmogau? Tu gal nežinojai, bet taip būna visada kaip numires pasibugini į car Tai va manau pasakiau aiškiai. smotrim 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 8, 2016 Sveikinu, Čia žinau kad bugas, man pasakė kada aš tave užbaninau, galvojau rimtai čytinai, nes buvai karočė mires ir iš oro mano mašina pradėjo skraidyt :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 9, 2016 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose