Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 20, 2015 ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Robertas Kiek jums metų - Man yra 17 metų. Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/9161d5638331543b8d30d448d53bd0d0989.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Esu Robertas iš Vilniaus r. Lankau street wourkout, man jis labai patinka. Žinau nors ir esu dar nepilnametis bet nedaug truksta iki 18, bet turiu galva ant pečiu. Esu linksmas, bet kartais būnu ir labai piktas, priklauso nuo dienos, nes dienos būna vis skirtingos, ir emocijos būna irgi vis skirtingos. Esu griežtas. Mano charakterio bruožai yra geri, nemeluoju, neapgaudinėju, nekenkiu kitiems, kad veliau pasidaryciau nemalonumu, kadangi tai yra mano svarbiausi charakterio bruožai, kuriame nėra to pykčio, kuri as galėčiau atskleisti ir pasidaryti bedu. Esu geras žmogus, visada visiems padedu bet kokioje bedoje (aisku jeigu ta beda galiu isspresti), niekada nevadinu blogais žodžiais savo kolegu, visada juos kuom nors pamokau, ar jie naujokai firmoje ar senbuviai. Mano charakteris yra geranoriskas, jis nėra blogas, nera toks, kad su savo charakteriupasidaryčiau visus savo priešus, taip pat esu stropus bet kur, taip pat ir kruopštus. Niekada nepalieku veltui savone užbaigto darbo, visada ji užbaigiu ir savo noru palieku, arba toliau dirbu. Taigi papasakosiu apie mano teigiamas bei neigiamas savybes, kurios taip pat susijusios prie mano charakterio. " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 20, 2015 Nu privėt kaip sakoma, malonu susipažinti, žėsim kokią tu galvą ant pečių turi, su skolintais rūbais prisifotkinęs pacanas . Nu bet nieko tokio, mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 20, 2015 Nu Sveikas, žiurių labai jau geras esi visiem padedi, visa laiką pabaigi darbus. Nu krč esi labai geras žmogus, na kai serveris atsidarys pamatysim kaip čia būs. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 20, 2015 Nu privėt kaip sakoma, malonu susipažinti, žėsim kokią tu galvą ant pečių turi, su skolintais rūbais prisifotkinęs pacanas . Nu bet nieko tokio, mldc. Tiktais fullcapas skolintas Nu Sveikas, žiurių labai jau geras esi visiem padedi, visa laiką pabaigi darbus. Nu krč esi labai geras žmogus, na kai serveris atsidarys pamatysim kaip čia būs. Sėkmės. Ačiū už nuomone. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 21, 2015 Ooo sveikas kentas,esi reperis ? Robertai sėkmės tau,matau geras žmogus esi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas, Robertai malonu su tavimi susipažinti, sekmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Super_Mario 1 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas. Sėkmės žaidime bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas Robertai, malonu susipazinti jei reikes pagalbos kreipkis i AŽ sekmes sitam projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Celin_White 1 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas atvykęs, malonu tikrai daugiau tokių reikia kaip tu. Savo vietoje esi mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 21, 2015 Ooo sveikas kentas,esi reperis ? Robertai sėkmės tau,matau geras žmogus esi Sveikas,, ačiū Sveikas, Robertai malonu su tavimi susipažinti, sekmės tau. Ačiū. tau irgi Sveikas. Sėkmės žaidime bei gyvenime Ačiū. Sveikas Robertai, malonu susipazinti jei reikes pagalbos kreipkis i AŽ sekmes sitam projekte. Ačiū. Sveikas atvykęs, malonu tikrai daugiau tokių reikia kaip tu. Savo vietoje esi mldc Sveikas, ačiū . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas Robertai , malonu susipažinti . Atėjau pasiemiau , nusifotkinau , išėjau ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 21, 2015 Nu sveikas malonu kad street workautu uzsiimi sekmes zaidime ir ant turniko Morkis_Henris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas Robertai , malonu susipažinti . Atėjau pasiemiau , nusifotkinau , išėjau ;D Sveikas, o kaip kitaip? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 21, 2015 Nu sveikas malonu kad street workautu uzsiimi sekmes zaidime ir ant turniko ačiū. tau irgi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 21, 2015 Malonu susipažinti, sekmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 21, 2015 (redaguota) Malonu susipažinti, sekmės tau čia. Ačiū. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 21, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas sekmes tau gyvenime bei Sampe Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 21, 2015 (redaguota) Sveikas sekmes tau gyvenime bei Sampe Ačiū. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Dar vienas žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 21, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas, malonu su tavimi susipažinti. Matosi, kad rimtas žaidėjas būsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 21, 2015 Labas, Robertai ! Malonu susipažinti su tavimi.Nuoširdžiai linkiu didžiausios sėkmės GreenSide.LT serveryje.Patirk tai ko dar nematęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 22, 2015 Sveikas, malonu su tavimi susipažinti. Matosi, kad rimtas žaidėjas būsi. Sveikas, man irgi malonu. Labas, Robertai ! Malonu susipažinti su tavimi.Nuoširdžiai linkiu didžiausios sėkmės GreenSide.LT serveryje.Patirk tai ko dar nematęs Sveikas, ačiū tau irgi sėkmės ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 22, 2015 Sveikas Robertai, malonu su tavim susipažinti.Sekmės tau projekte bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 23, 2015 Sveikas, Robertai. Sėkmės tau šiame serveryje bei tikrame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Hesnas 55 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas malonu susipažint sekmės tau serveryje ir fotkinantis parduotuvėse Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, malonu šiek tiek tave pažinti. Aišku sėkmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose