Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Nu ką, sumasčiau pafotkinti savo mėgstamiausia moda, bent jau man tai labai gražiai atrodo kad net ant ekrano pc užsimečiau nuotrauką , tai vat norėjau pasidalinti savo nuotraukomis P.s. Čia ne visus tik tos kurios gražiausiai bent jau man gavosi Jei patiko nuotraukos nepagailėkit paspaust like Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 21, 2015 zaidimo kokybe vidutiniška bmw modas gana neblogas. šaunuolis taip ir toliau Terry_Snow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 21, 2015 Tikrai gražiai atrodo, šaunuolis. Sekmės tau toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 21, 2015 Gražia fotosesija padarei, gražus BMW sekmes ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Ačiū už jūsų nuomones Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 21, 2015 Nuimk laikrodį ir data užmesk efektą ant nuotraukų dar šjp galėtum apkarpyti ir būtų tiesiog Tobula ! Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 lOL.... gi aš nieko čia nedariau kaip nufotkinau ir įkėliau su photoshopu nieko nedariau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 21, 2015 Kelios tau pastabo kai tu fotkini Fotkini Nuotraukas GRP serveryje,nors turėtum,Freeroam serveryje. Kaip Fotkini įsijunk AA3 nes dabar tai pabloginą tavo grafikas Jei nori gerą gauti nuotrauką niekadą prie jos nepozuok,čia ne MIS Lietuvą konkursas. Jeigu pasišviesintum ENB,ir įsikeltum geresnį colormodą Bus gerai Bet šitas mod'as yra neblogas tikrai kokybiškas,smagu,kad yra tokių kurie mėgstą BMW Sėkmės tau,jeigu įvygdysi šituos kriterijus grafiką taps gerą ir graži fotosesiją bus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Kas iš to ar grp ar freerome? Tas pats š, kokybe nepasikeis Kas tas AA3 ? Aš tik dėl saves fotkinau O dėl colermodo kaip tik ieškaus. Ačiū už pasiūlymus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 21, 2015 Kas iš to ar grp ar freerome? Tas pats š, kokybe nepasikeis Kas tas AA3 ? Aš tik dėl saves fotkinau O dėl colermodo kaip tik ieškaus. Ačiū už pasiūlymus Kokybė nepasikeis,bet galėsi tą pačią mašiną kelis kartus fotkinti,daug greičiau AA3 Tavo grafiką padaro daug geresnė. Net gi jeigu ir dėl savęs fotkini dėl to nevalia tada viešinti nuotraukų,sakau nepozuok geriau Jeigu ką,mano Archyve yra padalintas privatus Enb Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 21, 2015 Gražus modas man patiko, gražios nuotraukos žinai kaip jas daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 21, 2015 Kelios tau pastabo kai tu fotkini Fotkini Nuotraukas GRP serveryje,nors turėtum,Freeroam serveryje. Kaip Fotkini įsijunk AA3 nes dabar tai pabloginą tavo grafikas Jei nori gerą gauti nuotrauką niekadą prie jos nepozuok,čia ne MIS Lietuvą konkursas. Jeigu pasišviesintum ENB,ir įsikeltum geresnį colormodą Bus gerai Bet šitas mod'as yra neblogas tikrai kokybiškas,smagu,kad yra tokių kurie mėgstą BMW Sėkmės tau,jeigu įvygdysi šituos kriterijus grafiką taps gerą ir graži fotosesiją bus Pritariu Gerardui. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 21, 2015 Tikrai gra=iai atrodo madas,6aunu jog pasidalinai 6iom nuotraukom. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Ačiū už nuomones Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Nolasco 23 Parašė Sausis 21, 2015 Eina.. sau geras modas... gal pasidalintum, aisku jaigu negaila.. ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 21, 2015 AA3 truksta ir kokio nors vandens efekto.Bet gal tekstūrom pasidalintum? O tai ahuenai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 21, 2015 Nu gal ir nieko mod bet jeigu duotu neimčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 21, 2015 Kaikuriose vietose atrodo puikiai , kitur atrodo prasta kokybė, gražios textūros . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Sausis 21, 2015 ENB ne koks ;// bet šiaip viskas gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas, BMW pats tai visai neblogas, bet ENB... Normalna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 21, 2015 Tikrai labai gražus BMW modas, bei ENB labai fainas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Ką galių pasakyti tik tiek, visu skirtingi skoniai yra, pvž man tas enb tikrai geras ir gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 21, 2015 Ką galių pasakyti tik tiek, visu skirtingi skoniai yra, pvž man tas enb tikrai geras ir gražus Tekstūras numesi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 21, 2015 Tekstūras numesi? Vieną Postą privalo sudaryti bent 5 žodžiai atsimink tai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Gal, nežinau vėliau gal ir imesiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose