Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 13, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dioba_Launch 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): butinas full tune buferiai ir duslės negali buti alien domina vien šviesios grazios spalvos 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: nuo 2mln iki 5m siulykit 4. Papildoma informacija: nesiulykit lavonu ar kokiu sudu bei lievom spalvom jai siulot sultan tai bukit malonus ir kaina dadurkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 13, 2016 Kiek duodi už mano geltona? čia dėl įdomumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 13, 2016 Kiek duodi už mano geltona? čia dėl įdomumo. Kiek suprantu tai daugiau 3mln nenori nes as parašiau kad iki 3mln beto šiaip net nežinau kaip atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 13, 2016 Kiek suprantu tai daugiau 3mln nenori nes as parašiau kad iki 3mln beto šiaip net nežinau kaip atrodo už 3mln pusė to sultano neįpirktum visas beveik xflow , tik roofas berots alien , tik dėl įdomumo klausiu , nes klausimas ar verta parduoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 13, 2016 už 3mln pusė to sultano neįpirktum visas beveik xflow , tik roofas berots alien , tik dėl įdomumo klausiu , nes klausimas ar verta parduoti. na jo viska sudaro vien gwlona spalva bet nemanau ar gautum 6mln už ta sultan man asmeniškai labai netinka ir nepatinka alien roofas tai bet esu matęs kaip praleki su tuo sultan tai tikrai atreikei ďėmėsį bet dabar pas marko dar geresnis todėl jai būtu už tavajį pasiruošę sumokėt 6mln tai dar pasitaupytu kelis ir iš marko masiimtu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 13, 2016 na jo viska sudaro vien gwlona spalva bet nemanau ar gautum 6mln už ta sultan man asmeniškai labai netinka ir nepatinka alien roofas tai bet esu matęs kaip praleki su tuo sultan tai tikrai atreikei ďėmėsį bet dabar pas marko dar geresnis todėl jai būtu už tavajį pasiruošę sumokėt 6mln tai dar pasitaupytu kelis ir iš marko masiimtu Esmė viena , kad tas sultanas ir nebus parduodamas , bent jau mano galva , o čia gandai ar ne girdėjau , kad salvatore siūlė huntley už ta sultana. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Gruodis 13, 2016 Nelabai noriu nurodyti kainą, spalva nėra šviesi ko prašei, nėra roof, viskas X-Flow. http://i.imgur.com/qOQTuLr.jpg Nėjo per tlf normaliai foto idėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 13, 2016 Pakeliau kaina nuo 2mln iki 5 mln nes nes nenoriu važinet su daug kur matytu ar ejusiu per rankas sultan. Siulom toliau Pakeliau kaina nuo 2mln iki 5 mln nes net riu važinet su daug kur matytu ar ejusiu per rankas sultan. Siulom toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 13, 2016 Pakeliau kaina nuo 2mln iki 5 mln nes net riu važinet su daug kur matytu ar ejusiu per rankas sultan. Siulom toliau už 7 geltona atiduočiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Neziniukas 4 Parašė Gruodis 13, 2016 Nera idealus bet gal nori šito. Kaina 1 mln. http://greenside.lt/index.php?/topic/39740-parduodu-full-x-flow-sultan/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 14, 2016 rakinkit, mašina nupirkta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 14, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose