J.Allen 0 Parašė Gruodis 17, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Allen Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ieskojau nauju ir draugas pasiulė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nu palyginus su kitais sitas man pokolkas idomiausias Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : pacioi pradzioi visus ivygdziau, buvo nesunku tik erzino kai per /gps pasizimet reikjo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar dirbau tik gamykloi Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, man padejo kiti zmones Ar dažnai naudojate /gps komandą? : dar neteko bet per apmokymus Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, kiek sutikau zmoniu man visi padejo Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : manau kad pakanka, bet man dar neteko naudoti Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau kai buvau pasibugines, bet niekas neatsake tai tiesiog padariau RR Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip, man patiko kad buvo apmokymai pradzioje. dar niekur kitur to nemaciau ir man patiko. Neaiskumu nebuvo Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau kad nieko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 17, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose