Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 19, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dwayne_Jonhsonas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Max_BmwUž ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Relogas kai esi sugautas policijos,kai tik sustabdziau atsijunge,dar chate matos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 19, 2016 žaidėjas sėkmingai užbluokotas : Dwayne_Jonhsonas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Bmw 1 Parašė Gruodis 19, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dwayne_Jonhsonas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Max_Bmw Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Relogas kai esi sugautas policijos,kai tik sustabdziau atsijunge,dar chate matos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : ar tik tokia dali jis tegalėjo atsiusti o kai atgal prisijungiaun tai tos dalie ka tau nedave ir kaip mane buvo tikrines dukart tasai mentas mato tik save ziuriu daro kitiems bloga o sau kad tik geriau butu nu *cenzūra* pabusiu as tame bane but jis kentes vaikas kad duoda blogus van parodymus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 19, 2016 ar tik tokia dali jis tegalėjo atsiusti o kai atgal prisijungiaun tai tos dalie ka tau nedave ir kaip mane buvo tikrines dukart tasai mentas mato tik save ziuriu daro kitiems bloga o sau kad tik geriau butu nu *cenzūra* pabusiu as tame bane but jis kentes vaikas kad duoda blogus van parodymus Grasinai papeikimais,pirma kart nubaudziau uz non rp,tada pradejai man grasint ir izeidinet ir begt,kentesiu kentesiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 19, 2016 (redaguota) Ragai gali jau rakint tema,ačiū Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas, o ir šiaip - nuosprendį turi pateikti ar tvarkinga anketa, ar ne tvarkos prižiūrėtojas) Redaguota Gruodis 19, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 19, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose