Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Darbotoju lentele

Perfect_Lad

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Perfect_Lad

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano įdėją būtų padaryti per /darbai arba kažką kitą bet kad matytus kokie darbotojai yra prisijunge ir kokiam darbe. Aš butu komanda /darbotojai arba kažkas panašaus ir pasirinkas bet kokio darbo ir kai paspaudi ismeta lentele panešia kaip /direktoriai bet tiktais darbuotojai yra joja ir rodo prisijunge ar ne.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši idėją padėtų labai daug žaidėjai nebeklausinėtų per /vc "Ar yra mentu, Mech, mediku ir t.t" jie galėtų tiesiog parašyti šia komanda pamatyti ar yra darbuotoju ar ne. Ir žaidėjai galėtų tvarkyti reikalus ką jie norėjo.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): (Tarpas) nes jau ir taip buvo lengva suprasti ką turėjau omeny.

Pvz buvo tokia situacija kai aš dirbau mentu man vienas iš DPD darbuotoju dare RELOG ir man buvo sudetinga sužinoti ar prisijunges ar ne.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, bet dar prireiktu prie tų darbuojojų lentelės ir gaujos narius prirašyti, nes būna, kad reikia gun pirkti ir reikia surasti kokį gaujos narį prisijungusį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo čia tai idėja, tikrai gera, nes ypač dabar per šventes yra prisijungę 5 taksistai, o nei vienas neima iškvietimo, nes dovanų ieško. Tai galėtai tuomet parašyt visiem ppk tuo metu, kad neėmė iškvietimo, o po to tegu aiškinasi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.