Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Lenktynės

Dede_Linex

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Tony_Double

 

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1. Nu kaip pastebėjau, kad lenktyniu trasa jau tokia pabodusi ir gan nedidelė, tai siūlyčiau padidinti trąsa. (tik tuo atvėju, jai būtu galima lenktyniauti su kitais keturiais)

2. Kitas pasiūlimas lenktynėms, dabar eina tik 1x1 lenktyniauti, bet pasiūlyčiau, kad galėtu visi 4 lenktyniauti (aiškus galėtu kaip ankčiau lentyniauti ten 1x1), pirmas ten padares /lenktynes ir padėjes pvž ten 2k tai pat ir kiti turėtu daryti, laimėjes gautu visuos tuos pinigus, nu manau suprantat ..

3. Šalia lenktynių top'o pickup'o būtu dar vienas panašus pickup'as, tik į jį užlipus būtu kokios nors ten kameros, rodytu kaip kiti lenktynininkai lenktyniauja.

4. Padaryti atskirai topus su motociklais ir mašinomis, nes dbr top'e yra tarp geriausių tik su nrg ir vienas kitas su pizza motociklu, dėl tų motociklų beveik neįmanoma pagerinti rekordo.

5. Ir paskutinis pasiūlimas yra toks, kad serveris automatiškai skelbtu apie lenktynes, nes dbr daug kas nežino manau :D ...

6. Kaip būna tas skaičiavimas lenktynėse neleistu judėti, bei lenktynininkai būtu atskirame pasaulyje ar panašiai, nes dabar būna, kad kiti trugdo arba pastumia ir taip būna diskvalifikacija.

 

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau daugiau kas eis lenktyniauti, megins gerinti rekorda ir sužinos, kad šiame serveryje egzistuoja toks dalykas kaip lenktynės bei mažiau nusiskundimų dėl prarastų pinigų ar panašiai kai būna diskf...

 

 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

 

http://imgur.com/a/H2T9U

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su pirmu pasiūlymu tikrai sutikčiau, nes jeigu trasa ta pati gan daug laiko ir žaidėjams ji jau pabodusi tai todėl joje niekas nebesilanko ir ji palieka nebereikalinga. Antrasis pasiūlymas irgi gan neblogas, nes kai lenktyniauji 3-4, o ne dviese yra įdomiau lenktyniauti ir yra prieš ką pasivaržyti. Manau nereikėtų jokios kameros lenktyniu trasoje, geriau mano manymu būtų sarašas, kas paskutinieji lenktyniavo ir rezultatus rašytų [pvz: Cristiano_Cortez - 1 vietas - 1 minutė ir 39 sekundės], čia taspats, kaip kamera bet čia lentelė būtų. Reikėtų jokių atskirų dalykų ir taip yra gerai, kai rodo viską vienoje lentelėje ir nereikia vaikšioti kažkur, kad rastum. Manau, čia patenka į top'ą, kurie gerai vairuoja arba moka apeiti sistemą ir todėl neįmanoma pagerinti rekordo. Na ir su 5 pasiūlymu tikrai sutinku ir čia būtų panašiai, kaip Cp lenktynės kai vyksta čia būtų taspats rašytų, kas pirmas atvyko ir t.t...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.