Domis_Adidas 19 Parašė Gruodis 22, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Adidas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Būtų gerai, jog būtų padaryta kad kai tikrini žaidėją su /patikra, ten rodytų ir žaidėjo turimą bendrą xp kiekį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai sutaupytų laiko, nes nereikėtų ieškot per tab to žaidėjo ir pažiūrėt ar išteisint ar ne, nes iki 3000 xp reikia išteisint. Ir vienos nuotrakos viskam beveik užtektų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tvarkdarys_Laba 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Gruodis 22, 2016 tikrai geras pasiūlymas tik dar galėtu ir darbą parašyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 22, 2016 Pilnai sutinku, žymiai palengvintų teisėsaugininkų darbą. Daug efektyviau galimėtų visą patikrą atlikti. Aš už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vincenzo_Ferrari 60 Parašė Gruodis 23, 2016 Tikrai praverstų tokia komanda. Daug greičiau ir konkrečiau vyktų patiikra! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 23, 2016 Puiki idėja manau tikrai daug lengviau pagerintu Policijos darba aš tikrai sutinku su tavimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Blake_Diaz 14 Parašė Gruodis 24, 2016 Aš taippat sutinku, kad tai pagerintų Policijos darbą! >>UŽ<< Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 24, 2016 Nieko keist šitoje vietoje mano nuomone nereikia.. Betkokiu atveju, dažniausiai į PD rankas nusižengę patenka senbuviai, jų patikroje rodomas XP tik bereikalingai apkrautų patikros rodmenis. Pats dirbu PD ir jeigu nickname žinomas, tada niekad netikrinu XP, o jeigu beveik nematytas - pasižiūriu. Juk iki 3000 XP tikrai nespėji pasireikšt serveryje labai stipriai (iki 3000XP negalima beveik /ita mesti) Manau koregacijų nereikia... Padirbsi ilgiau PD - perprasi viską ir bus easy peasy lemon squeezy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose