Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[0.1.6.5] Pasiūlimas dėl transporto užsakymo priėmimo komandos fūristams

AurelijusG

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aurelijus_Gerlikas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai serverio žaidėjas užsisako transporto priemonę, fūristai rašo komanda /iaz 0 kad priimti užsakymą. Problema su šituo yra tokia, kad keli žmonės užsibindina šitą komandą ir vienu mygtuko paspaudimu priima užsakymą, dažniausiai 2 iš 10 turi keybindą, o likusieji ryja dulkes. Net jei ir visi susirašytų keybindus tai būtų tik lenktynės, kuris greičiau paspaus.


 


Siūlau išspręsti šitą problemą šitaip: padarot random kodą, kuris bus skirtingas kiekvienu užsakymu. Pvz /priimti 2486008250 ir visi turės lygius šansus priimti užsakymą ir užsikalti pinigo. Be to bus įvelta ne tik reakcija, bet ir pirštų miklumas. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išlygins galimybes visiems firmos darbuotojams vienodai užsidirbti iš klientų užsakymų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai gal ir neblogas pasiūlymas - nors ir pats naudoju keybinderį, bet realiai jų nenaudojantys daug (ypač fūristų darbo atžvilgiu) praranda. Ta seka, kaip kad ir kiti asmenys sakė, neturėtų būti per ilga (daugiausiai manau iki 4 skaitmenų), tačiau ji gal ir kiek suvienodintų galimybes paimti užsakykymą ar iškvietimą.

Kita vertus, niekas taip pat netrukdo ir tau atsiųsti keybinderio, bei bandyt apšauti savo bendradarbį, o jei tokio siųstis ar naudoti nenori iš anksto į iškarpinę (lyg ir taip lietuviškai xd) nusikopijuok tą /iaz 0 ir bandyk įklijuodamas tą tekstą aplenkti varžovą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.