Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 24, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Meskis_Naminuke Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016-12-20 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš clemes ir Mindes. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes anas serveris buvau jau nusibodes nebebuvo ka veikti ir t.t o šitas serveris mane sudomino ir žaisiu tik šičia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na jei atvirai , nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau visus be pakvietimo idomiausias darbas medkirtis o nuobodžiausias šiukšlininkas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Visiškai nesudetinga. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na nesunku ,buvo rasti , bet galėtumet įdėt mašinu prie mechaniku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip , Taip suteikia man pagalba. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na kviečiau ir medikus ir taksistus ir mechanikus taksistai labai neaktivus bet ka jau padarysi teka palaukt. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : na kai bandžiau išeit iš picerijos mane išmete iš pasaulio šita galėtumet sutvarkyt. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na nežinau , girt serveri kad geras ar panašiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 24, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose