And Morello 51 Parašė Gruodis 24, 2016 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mouse_Strong 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Dwayne_Winston 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Viskas vyko taip kad aš pardavinejau sultan ir paraše man sms žinute Dwayne_Winston ir pasiule mainyti sultan i sultan sako nebe žais jau GreenSide serveje tai galvoju kodel gi nemainyti pasiraše žinute kad neapgaus daviau sultan ir nuvažavo pradejo ignoroti kaip rašiau žinute ar gražins, manau žaidejas turi buti baudžiamas, jau ne pirma žaideja apgavo . Va čia irodymai preš tai kaip siule mainyti paraše sms žinute Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Makaras_Empty 15 Parašė Gruodis 24, 2016 (redaguota) šis žmogus tikrai yra tikras apgavikas apgavo ir mane ant sultan mainu ir pradėjo paskui ignorinti mane tas žalias sultanas yra mano bet jis sako tipo kad jo neturi tai patariu šio žmogaus venkti Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gruodis 24, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Apgavikas jau nubaustas RCON užblokavimu, o tema išskiriama, kad galbūt galima būtų atgauti turtą. And Morello 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 25, 2016 Puse sumos už tr. priemonę grąžinome. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose