Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Jonhsonas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na dabar su komanda /sekti gali sekti be sustojimo,net jei ir pabėgi nuo to sekimo vėl gali tave pradėt sekti,todėl manau reikia padaryt kad jei sekamas žaidėjas nuo sekimo pabėga pareigūnas negalėtu jo sekti 1minutę , nes dabar neimanoma nuo to sekimo pabėgt • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Realistiškiau butų, įdomiau mano manymu. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Gruodis 25, 2016 Nu tavo atžvilgiu gal bet man atrodo tai nesamonė nes jai tave seka reiškėsi nusikaltai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Gruodis 25, 2016 Taip pritariu tavo įdėjai tikrai būtų geriau ,nes galima sakyti neįmanoma pabėgti nuo pareigūnų šiandien susidūriau su šia problema ŪŽ Dwayne_Jonhsonas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 25, 2016 Nu tavo atžvilgiu gal bet man atrodo tai nesamonė nes jai tave seka reiškėsi nusikaltai. Aš ir nesakau kad blogai tokia komanda,bet reikia kad jai būtų limitas,pats pd esi todėl taip ir sakai,jei būtų koks nors cooldownas būtų sažiningiau,nes kai tave seka negali nei jokiu heal nieko,tai jei tave seka + šaudo būna totali nesamonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Snopis 8 Parašė Gruodis 25, 2016 as sakau kad toks dalyku gal ir gerai butu Teisesaugai ... bet yra alykas .. jai butu limitas kad sekti komanda galetum kas kiek laiko .. tada suprantu butu visiems gerai )) o dabar jai padarys kad tik sekti ir visa laika seks tai ne kas jau butu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don`Brokman 9 Parašė Gruodis 25, 2016 Asmeniškai kaip galvoji išvis nereikalingas dalykas toks kaip /sekti komandą. Nes tikrame gyvenime toks dalykas neegzistuoja, tai manyčiau ir čia reiktu kad jisai neegzistuotu. O šiaip kaip pritars projekto administratoriai ir manau žaidejai. Dwayne_Jonhsonas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Jonhsonas 1 Parašė Gruodis 25, 2016 as sakau kad toks dalyku gal ir gerai butu Teisesaugai ... bet yra alykas .. jai butu limitas kad sekti komanda galetum kas kiek laiko .. tada suprantu butu visiems gerai )) o dabar jai padarys kad tik sekti ir visa laika seks tai ne kas jau butu Aš ir minėjau kad reikia padaryt limita,o ne kad sektų visa laika,nes butų totali nesamone Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Snopis 8 Parašė Gruodis 25, 2016 Aš ir minėjau kad reikia padaryt limita,o ne kad sektų visa laika,nes butų totali nesamone Tada pasiulymas butu puikus as uz Dwayne_Jonhsonas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose