Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Don`Brokman

Neaktyvus

  • 24

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Don`Brokman

  • Gimtadienis 2001.05.09

Paskutiniai profilio lankytojai

1.732 profilio peržiūros
  1. Geras pasiūlymas, kur rašiau tavo kažkurioje temoje tiesiog šaunu, ir aš sakau už, nes geras pasiūlymas galėtų būti darbas už Fort-Carson kaimelyje, tikrai būtų šauniai ir puikiai padirbėta!
  2. Kaip sakant tikrai gan geras pasiūlymas, bei gerai sugalvotas ir tikrai praverstų manyčiau daugumą žaidėjams, bet tik Fort-Carson kampelis, nes ten daugiau yra veiklos ir panašiai šiuo momentų, siūlyčiau kokią armija padaryti tik kaip šauktinius, surenki patirties normaliai ir tave šaukia į armiją. Manau kažką sugalvoti būtų įdomiau, ir kas atnaujinimą patobulintu sistemas ir progresas šioks toks būtų.
  3. Visiškai nereikalingas dalykas būtų ir manau pritars kiti, nes kaip dabar yra visiškai puikiai padaryta palei mane, o aplamai kaina mažoka, gali būti truputį didesnę! Šį karta sakau aš tau ne, nes pasiūlymas nebuvo reikalingas, yra kaip yra. Pasiūlyk kažko įdomesnio ar kažko panašaus.
  4. Gerai tikrai geras pasiūlymas apie maistą ir žiauriai geras pasiūlymas, patiko. Aš sakau tikrai už.
  5. Nauji metai, nauji išbandymai

    1. Denis_Xander

      Denis_Xander

      rašai jau 3 kartą

    2. Pijus Cavallo
    3. Ernis Pokemon

      Ernis Pokemon

      Kaip sakoma trečias kartas nemeluoja.

  6. Nelabai ir supratau ką čia pasakyti norėjai bet tiek to, supratau kažkiek. Tai manyčiau kad nereikalingas asmeniškai šis dalykas būtų nes apkrautu bereikalingais dalykais serverį, ir paskui būtų daugiau nesąmonių ar kažkas panašaus. Siūlyčiau jau geriau sukurti kokį dar viena darbą be pakvietimo ar panašiai, tada būtų geriau ir įdomiau, kaip kelių eismo prižiūrėtojai ir tvarkytu kelius jie ar kažkas panašaus. Šį karta aš sakau ne, sorr. Su artėjančiais naujaisiais metais!
  7. Nauji metai, nauji išbandymai ! ;]

  8. Suprantu kad kiekvienam gal serveryje yra toks dalykas, gerai tai jus irgi kopijuojate savo tas smulkmenas ir panašius dalykus detalias ar kažko panašaus. Pergyventi čia reikia ar kažkokia smulkmena, nemoki tiesiog praeiti temos nes komentuoji visiškai tokias nesąmones, kiekviename serveryje yra tas pats ir liks. Aš nesiūlau kad reikia padaryti viską ta patį, tiesiog gal savininkai iš savo galvos sugalvotu kažko geresnio ar kažką panašaus, žmones dar pasiūlytu bet nieko. Pasiūlysime geresnių ir nekopijuotu pasiūlymų, gerbiamieji.
  9. Pasiūlymas gan tikrai asmeniškai puikus ir tvarkingas, reiktu kad šis pasiūlymas būtų padarytas kokybiškai serveryje, ir picerijos darbuotojams būtų geriau ir tvarkingiau būtų pačioje picerijoje. Manau šį pasiūlymą permes akį projekto administratoriai, ir tikrai bus įgyvendintas šis dalykas puikus.
  10. Nauji metai, nauji išbandymai ! ;p

  11. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don`Brokman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Laimingos valandos serveryje, iš ryto ir vakarais siūlau padaryti laimingas valandas, daugiau gautu visko truputį, patirties taškų ir pinigų žinoma bet tikrai ne daug. Kurie AFK būtų, gautu į minute ten 2XP ir 15 Euru, ar kažkas panašaus. Būtų manau įdomus variantas, pabandyti pradžiai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Aktyvumas tikrai būtų dar didesnis serveryje tomis valandomis ir šiaip aplamai didesnis aktyvumas būtų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūl
  12. Man gyvai sakant šis pasiūlymas yra gan normalus ir įdomus. Manau reikalingas dalykas šiame serveryje, nes pakankamai daug žmonių žaidžia ir panašiai ir vertingas, dalykas mums patiems būtų ir kitiems aišku. Reiktu paįvairinti šią sistemą ir nuspręsti su serverio administratoriais ar paįvairintu šią sistema. Ir ten kaip parašęs manau /draugai išmestu draugus kuriuos esi paskyręs tame lange ar kažkas panašaus, ir rodytu prieš kiek laiko buvo prisijungęs. Šaunus pasiūlymas tikrai, paįvairintu žaidimo kokybę.
  13. Nebelandžiok į profilį ! ;p

  14. Yra tikrai neblogu ir tikrai įdomių fantastiškų. Paimsiu tikrai kokius pora jeigu įmanomas variantas, nes žiauriai patiko. Šaunuolis, lauksime naujos galerijos.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.