MisterJames 10 Parašė Kovas 16, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Stephen • Kokios pagalbos jums reikia ?: Modai. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą Man reikia,kad tai būtų auto mod instaleris. Pasidalinkite savo visais arba tiesiog gal kas žino kokie ir kiek yra auto mod inst. Ir kad nuo vieno skino gali pakeisti ant kito. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 17, 2015 Kaip suprast nuo vieno ant kito? Tipo nori apkeist skinus vietom? tada su auto instaleriu nesigaus bandyk su spark... Tiesiog persivadinėt failus reikės, daug darbo mažai naudos. Jei nori auto instalerio modam ieškok modų www.gamemodding.net gta sa skiltyje, visi modai auto instaliojami, +REP jei padėjau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 17, 2015 Kaip suprast nuo vieno ant kito? Tipo nori apkeist skinus vietom? tada su auto instaleriu nesigaus bandyk su spark... Tiesiog persivadinėt failus reikės, daug darbo mažai naudos. Jei nori auto instalerio modam ieškok modų www.gamemodding.net gta sa skiltyje, visi modai auto instaliojami, +REP jei padėjau. Nia nepadėjai man kitų reik,nes modai pas mane iš gamemodingo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Kovas 17, 2015 Sveikas na nelabai supratau ko tau tiksliai reikia ar pačio auto istalerio ar skin kuris auto instaluojasi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose