Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Tech_Fest

Tech_Fest

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Tech_Fest 


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​   2016/12/12


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4metus


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš  vieno nuostabaus youtūberio clementean


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris yra labai modernus ir nesu matęs serverio kuriame vietoj kuro būtu elektra.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Nevisai sunku tik kartais pabosta keliauti iš miestelio į miesteli bet viskas puiku!


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kolkas  dirbu medkirčiu ir jis man labai patinka nes turi nuvykti į medelina nukirsti medžius ir juos pargabenti į bazę ir iškrauti.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nes man padėjo /gps komanda.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip nes kol esi naujokas labai praverčia surasti tau norimus dalykus.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau pervažiuotas vieno žaidėjo.(Naujoko)


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip pakanaka. Nelabai sunku jei susigaudai.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kolkas nenodaujau bet tikiuosi jie man padės.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip kviečiau taksi ir medikus ir jie man padėjo bei pukei suteikė pagalbą.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Kolkas neteko.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Būtu galima padarytu naujokų zoną kurioje jie galėtu dirbti tam tikrus darbus ir gauti tam tikrą atlygi bei būtu nemokamos tr priemonės toje zonoje bei nemokamas heal pickupas bei kioskas su pigesneis dalykais

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.