Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Nu matau kad visi deda tuos avatarus galvoju ir aš savo pasidalinsiu,jai patiks galėsiu įkelti ir daugiau padarytų ir geresnių čia tik ant greičio jie yra. LENKAS Lukas_Markeris Impressible_Haze 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Stockai galėtų būti ir įpatingesni, pilnas internetas jų! Tikriausiai esi naujas photoshopinime? Trūksta lyg ir efektų kažkokių.. Bet viskas tvarkoj, metu rep. Nepamiršk kitą kartą daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 Dekui viena pajimsiu su laikradziu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Kažkaip kokybe bloga, sekmės daugiau darant. Mantas_Canse 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Stockai galėtų būti ir įpatingesni, pilnas internetas jų! Tikriausiai esi naujas photoshopinime? Trūksta lyg ir efektų kažkokių.. Bet viskas tvarkoj, metu rep. Nepamiršk kitą kartą daugiau. Taip bandau kašką daryti aš su photosop programą niekada nieko neužsiimdavau tik čia nesenei galvojau ai parsisiusiu ir aš photosopa,,tai va ir dabar bandau kašką daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Dekui viena pajimsiu su laikradziu Šaunu kad patiko tau jis. Kažkaip kokybe bloga, sekmės daugiau darant. Na čia nesistengiau aš jau tiek nieko dėti tik taip galvoju ai pabandysiu padaryti ir aš kad čia visi kele,bet kitą kartą pabandysiu geresnius padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Neblogi šiaip tavo avatarai, tik galėtum nepatingėti ir daugiau padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Modern 2 Parašė Gruodis 20, 2014 Mėgstu paprastus, su viršuje ir apačioje esančiais juodais rėmeliais avatarus, o šie kaip tik tokie, tad porą išsisaugosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Taip bandau kašką daryti aš su photosop programą niekada nieko neužsiimdavau tik čia nesenei galvojau ai parsisiusiu ir aš photosopa,,tai va ir dabar bandau kašką daryti. Na jei reikės bent kokios nors pagalbos parašyk į PM, nesu PRO, bet galiu atsiųsti savo įvairiausių dalykų kurie tikrai pagerins tavo lygmenį. DĖL SKYPĖS Į PM. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Neblogi šiaip tavo avatarai, tik galėtum nepatingėti ir daugiau padaryti. Na paskui įkelsiu paskui ir daugiau aš jų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Visai neblogi. Sėkmės toliau darbuotis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Mėgstu paprastus, su viršuje ir apačioje esančiais juodais rėmeliais avatarus, o šie kaip tik tokie, tad porą išsisaugosiu. Na šaunu kad patiko tau nors ir tokie paprasti jie yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 20, 2014 Paprasti ir gražūs avatarai,visai neblogi ;o Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Paprasti ir gražūs avatarai,visai neblogi ;o Džiugiu kad patiko tau jie, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 21, 2014 Visai nieko avatarai, bet galetu but daugiau efektu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Visai nieko avatarai, bet galetu but daugiau efektu. Aišku,na kitą kartą įmesiu geresnių avatarų nei kur dabar yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 21, 2014 Paskutinis su šaliku, tikrai yra nuostabus. Daugiau tokiu pakurk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Paskutinis su šaliku, tikrai yra nuostabus. Daugiau tokiu pakurk Na džiugiu kad patiko tau,tikrai pakursiu daugiau tokių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Labai patiko like uzmesiu saunuolis ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Labai patiko like uzmesiu saunuolis ! Na šaunu kad patiko tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Dėkui panaudosiu sėkmės ieškant ši kartą rep neduosiu nes nelabai patiko Life_Stile 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 2 ir 5 patiko, lauksim kitų Emiliano_Mendoza 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 24, 2014 Dėkui panaudosiu sėkmės ieškant ši kartą rep neduosiu nes nelabai patiko Šaunu kad patiko tau šie mano avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 24, 2014 2 ir 5 patiko, lauksim kitų Džiugiu kad patiko,kiti avatarai mano turėtu greitai pasirodyti gal jai paslingsiu daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Sveikas, šitie ne per labai patiko, bet *cenzūra*. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose