Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Rokas_Tero

Rokas_Tero

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Tero


 


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Tikslios datos nepamenu, bet nuo 2016 metų gruodžio pradžios. Tada užsiregistravau, apsižvalgiau, o dabar, t.y. nuo 2016 gruodžio 28 dienos nusprendžiau tapti nuolatiniu serverio veikėju.


 


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Savo SA:MP laikus skaičiuoju nuo 2013 metų rudens.


 


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Kaip ir dauguma - iš draugų (klasiokų).


 


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimų nėra, kad ir kiek bežadama, neleistinos programos pasitaiko kiekviename žingsnyje, žmonių gyva galybė, kultūros atžvilgiu, serveris yra nusiritęs į pačias žemumas, serveris nesukelia to jausmo, kurį vadiname įdomumo jausmu, kurį sukeldavo, pradėjus jame žaisti. Paprasčiausiai, serveris išseko ir, mano manymu, dabar tik ritasi žemyn, o laikosi tik savo išugdyto vardo per daugelį metų.


 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na, suprasti šiek tiek padėjo pažįstami, bet supratęs kaip jos veikia, pats susigaudžiau ir jas įvykdžiau. Tačiau ne, jos nėra sunkios.


 


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Išdirbau visus darbus be pakvietimo, taip pat patikrinau Greenside gamyklos patalpas. Įdomiausi pasirodė ūkininkai, šiukšlininkai, gaisrininkai; nepatiko medkirčių bei picerininkų darbai. Gamykloje buvo kažkas įdomesnio, ko dar niekur kitur nebuvau daręs, tai mane sužavėjo, ten pasistūmėjau tiek patirties, tiek pinigų atžvilgiu ir tikrai duodu teigiamą balą gamyklos suteikiamoms darbo vietoms. Apie pelną, daugiausia uždirbau ūkininkuose ir gamykloje, mažiausiai - picerininkuose, nes tai tuo pačiu man buvo ir pats nuobodžiausiais darbas.



Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo


 


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, nes kol esu naujokas, serveris man dar yra naujas, tenka priprasti prie kitokių žemėlapio konstrukcijų, todėl /gps komanda man suteikia galimybę nepasimesti bei surasti norimus taškus. Be jos - kaip be kojų.


 


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Tik kartą, bet tai, palyginti su tuo, prie ko esu pripratęs yra milžiniškas kontrastas, čia nėra mados tiesiog žudyti dėl smagumo, čia žmonės kitokie, dėl to čia žaisdamas, turbūt po daugelio metų, pagaliau pajutau saugumo jausmą.


 


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, pakanka. Kaip sakoma: gyveni ir mokais. Atradau atsitiktinai, tiek nuomojamą, tiek dviračių transportą, o dabar apie tai turiu informacijos ir prispyrus bėdai galiu šiomis paslaugomis pasinaudoti.


 


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip ,naudoju ir gana dažnai. Pagalbos visais atvejais sulaukiau, tik ne visada iš pirmo karto, bet administratoriai irgi yra žmonės, juos suprantu, todėl nesidrovėjau klausti kelis kartus, kol gavau reikiamą atsakymą. Taip pat apie pačią informaciją, visais atvejais, atsakymai į klausimą buvo atsakyti tikslingai, iš labiau patyrusių žmonių, tai suteikė papildomų žinių, kurios padėjo dar labiau suprasti serverio ypatybes.


 


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko. Pagalba atvykdavo 1-2 minučių bėgyje, todėl tuo buvau labai patenkintas.


 


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Visa informacija pateikta aiškiai, vienintelis minusas, kurį pastebėjau - keletas gramatinių klaidų, kurių dabar tiksliau neįvardinsiu, bet pamatęs, pabandysiu pranešti aukštesnėms jėgoms, kad tai būtų pataisyta.


 


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Gal būt vienintelis dalykas, kuris, mano manymu, galėtų padėti naujokui, tai pradžioje žaidimo, suteikto kokį nors transportą, kurį naujokas galėtų turėti tam tikra laiką, pvz. : kol įsidarbintų pirmame savo darbe. Man asmeniškai pradžioje ir kliudė keliavimo klausimas, kol susiradau taxi, bet ir tai buvo padaryta su draugų pagalba. Mano vienintelė idėja gal būt būtų tokia, o dėl viso kito, pats asmeniškai pasijutau svetingai bei jaukiai priimtas į serverio bendruomenę, todėl nemanau, kad reikėtu kažkokių papildomų pakeitimų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.