Tomzyxs 2 Parašė Kovas 17, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomzy_Lolas ✔ Koks tai pasiūlymas: padaryti policijos darbui megafoną ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: tiesiog padaryti komandą policinimkams /megafonas [Jūsų tekstas] ir matytų šį tekstą priekį važiuojantis žaidėjas. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Todėl, kad dabar tikriausiai ne vienas žmogus yra gavęs įtarimų dėl to, kad nematė , kad policija važiuoje iš paskos ir juos stabdo,o pagavus deda įtarimo lygį net neišklausę... ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 17, 2015 reik dar padaryt /meškafonas Šiaip ta komanda tavo tai juokingai skamba, bet už kažką panašaus aš esu kad ir būtų tiesiog paspaudus h raidę artimiausią žaidėją stabdytų arba su komanda /stop , kažkuo panašiu. Nors šitam serve žinok visi bega vien mentus pamate, tai nelebai tu stopu ir reik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Kovas 20, 2015 Aš sutinku su tavo idėjos esme, bet geriau, kad reiktų paspausti raidę ir netoliese esančiam žaidėjui ekrane iššoktų tekstas „Policija. Prašome sustoti į kelkraštį!“ To šiuo metu trūksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomzyxs 2 Parašė Kovas 22, 2015 Na galima ir taip , kaip Jūs abu išsakėte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose