Mindaugas_Parkour 32 Parašė Gruodis 31, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Meskis_Naminuke • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai (Tarpininkavimas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://gyazo.com/f45b2e92f9604c0c1bad81c1c63496cc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 31, 2016 Sveikas , gi viska atlikau teisingai jis man davė car o tas man 350k tada aš jam 350k o tam mašina viskas kaip ir turėjo buti už ką mane baninai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klicke peilis 20 Parašė Gruodis 31, 2016 (redaguota) nes k r e i v a g a l v i s prap iso del to ban gavai Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 1, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Gruodis 31, 2016 Sveikas , gi viska atlikau teisingai jis man davė car o tas man 350k tada aš jam 350k o tam mašina viskas kaip ir turėjo buti už ką mane baninai ? ne keitimas vyko, o tarpininkavai kauliuko žaidime. nes k r e i v a g a l v i s prap iso del to ban gavai wrong shoot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 31, 2016 ne keitimas vyko, o tarpininkavai kauliuko žaidime. wrong shoot. Tai taip ir reikėjo sakyt išpradžiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 1, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose