Maikl_Tomson 7 Parašė Sausis 1, 2017 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Maikl_Tomson 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlikit, bet su protu, nuo 300k nes rida 2,8k bet greitu metu bus 3k 5. Papildoma informacija: Redaguota Sausis 1, 2017 Maikl_Tomson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Sausis 2, 2017 (redaguota) Užmečiau akį į Autosalona "Luxus" ir pažiūrėjau kad pardavinėja sultana už 1,5m. Labai panašus tik pas mane nėra spoilerio, bet yra rida beveik 3k. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (du pranešimai iš eilės) Redaguota Sausis 2, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kreighton Funicello 13 Parašė Sausis 2, 2017 (redaguota) Užmečiau akį į Autosalona "Luxus" ir pažiūrėjau kad pardavinėja sultana už 1,5m. Labai panašus tik pas mane nėra spoilerio, bet yra rida beveik 3k. Atrodo tenai spalva visai reta, o pas tave ne? :? Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 2, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Sausis 2, 2017 (redaguota) Atrodo tenai spalva visai reta, o pas tave ne? :? atrodo ten rida tik 850km o pas mane 3k ir + kas sakė kad aš noriu 1m ? Redaguota Sausis 2, 2017 Maikl_Tomson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt Jace 30 Parašė Sausis 2, 2017 (redaguota) Spoilerio nėra, tai mašina galima sakyti vos 300-400k verta Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 2, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Sausis 2, 2017 Spoilerio nėra, tai mašina galima sakyti vos 300-400k verta Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Tai ir gerai aš ir noriu tiek gauti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Sausis 4, 2017 Parduota Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 4, 2017 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose