Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kreighton Funicello

Neaktyvus

  • 23

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Kreighton Funicello

  • Gimtadienis 1999.01.27

Paskutiniai profilio lankytojai

1.656 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kreighton Funicello 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Pavadinimas: Sultan // Rida: 420.0 // Salotinė spalva, bamperiai "Alien" // Spoileris yra, bet "X-Flow" 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Neduosiu. 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Prašau siūlyti, kainą. 5. Papildoma informacija: http://imgur.com/a/HfRk2< Viskas apie m
  2. Atrodo tenai spalva visai reta, o pas tave ne? :? Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  3. lol, pasakyk bent vieną serverį, kuris turi tokią komandą? xd
  4. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kreighton Funicello • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje būtų sukurta komanda (/dirbu). Ši komanda visiems žaidėjams praneštų, jog kažkuris darbas dirba, tai jeigu Jūs esate taksistas, praneš jog taksistai dirba, - ir tai bus naudinga, kai nebus prisijungusios valdžios, bet komandą galima būtų naudoti tik kas 15 minučių. Jei vienas žaidėjas parašė (/dirbu), taspats žaidėjas, arba kiti žaidėjai iš tos pačios firmos nebegalės rašyti šios komandos, galbūt atrodo nereikalinga, bet būtų visai įdomu, jei pridėtų ir tokią komandą. •
  5. Kaip ir minėjo Rage, šis darbas nebūtų naudingas serveriui, tačiau jei jį pervadintumieme, administracija padarytų visokių nugriuvusių medžių, pastatų, ir visokių kitokių dalykų, ir jie juos turėtų sutvarkytiu, kodėl gi ne? Bet nemanau, ar idėja bus įgyvendinta, nes darbų užtenka, geriau pridėti kitiems darbams be pakvietimų daugiau veiklos, jog naujokams serveryje nebūtų taip nuobodu dirbti kažką.
  6. Nugalėtojai jau viršuje, temą galima rakinti, - konkursas baigtas! Labai ačiū tiems, kurie dalyvavo konkurse, ir bandė laimėti!
  7. Stabdoma! Komentavę po šiuo pranešimu, - nedalyvaus. Laimėtojai bus paskelbti šiame pranešime!!! Kadangi šiandien man nebloga nuotaika, žaidime darysiu mini-event'ukus. Laimėję, turės galimybė užsiregistruoti, jei dar neužsiregistravo. Kas išbraukti iš dalyvių sąrašo, tas nedalyvauja, nes nesilaikė taisyklių. Krekeris, parašė kitokį skaičių, ir nepaminėjo savo tikrojo V_P. Užsiregistruoti po šiuo pranešimų gali: Jovani Santorini. Jau paruoštas dalyvių sąrašas: Dalyviai surašyti, laimėtojai yra: Jeremy Santos // 40 // ČIA Tony Machal // 48 // ČIA [!]: La
  8. Visų pirma atsiprašau, jei kuriu temą ne vietoje! Laimėjau biškutuką dėžių, tai kodėl gi neatidavus? Jau atidaviau 4, liko išdalinti 3! Padarysiu event'ą žaidime, nebijokit... O dabar skelbiu konkursą iš 3 dėžių! Bus 2 vietos, tad... Šiek tiek didesnė tikimybė laimėti, bent kažką! 1 vt. - Dvi /tdeze. 2 vt. - Viena /tdeze. Jo, pabūsiu skupas, ir neduosiu daug, reikia pačiam. Žodžiu viskas ką reikia padaryti, tai... Parašyti savo slapyvardį, ir skaičių nuo 1-100. Skaičiai gali kartotis, whatever rinksiu pagal random-orgą, ir neduosiu aš jokiam draugui, - negaila man tų 3
  9. Tas jausmas kai išmeti žaidėją, kad jis tranko žaidėjus, ir poto jis išmeta tave dėl to, kad negalėjo prisijungti į serverį.

    1. Rodyti senesnius komentarus  4 komentarai
    2. WYDAS

      WYDAS

      Tas jausmas kaip logikos šitam pasakyme nėra. Jis negali prisijungt bet išmetė tave? Kaip jis tai galėjo padaryt man įdomu>?

    3. Kreighton Funicello

      Kreighton Funicello

      Jis negalėjo prisijungti, bet tai padaręs iš nervų išmetė mane, kad aš nebegalėčiau kurį laiką prisijungti.

    4. Colinas.

      Colinas.

      matyt dar nepraputei po naujako, nes kažkaip logikos nėra pas tavęs :D

  10. Dalyvausiu, o kaip dėl akcijų paslaugomis? Kada jau bus galima jų užsisakyti?
  11. Pasigamini picą, pasigamini antrą, ir trečią, - įdedi į motorolerį, ir išvežioji. Picas, kaip ir malkas pavogti galima, - būkit atsargūs!
  12. Būtinas dalykas, kai dirbau darbuose, teko susidurti su nemaloniais žaidėjais, kurie įlipa į mašiną be priežasties, - UŽ.
  13. Pilnai su tu tavimi sutinku! Kadangi dabar yra vos keli kaimeliai, reikėtų juos praplėsti, ir iš kitų kaimelių perdėti į kitus, ir šiek tiek prasiplėsti į Las Venturas kaimelius, galbūt Fort Carson. Kodėl? Kaikuriuose kaimeliuose yra tesiog per daug prikimšta visokio šlamšto, darbų, maždaug viename miestelyje yra 3 darbai, ir kam to reikia? Miesteliai maži, o vietos nedaug, ir stringa žaidimas, bent jau man, kai aš neturiu žvėriško kompiuterio, reikėtų pradėti persikelinėti į kitus miestelius, nors tai jau buvo siūlyta ne vieną kartą.
  14. Geriau būtų padaryti tokį patį principą kaip su dviračiais, būtų vienas išsinuomavimo punktas, bet kiekviename miestelyje būtų nuomuojamų mašinų aikštelė, kur žaidėjas galėtų tesiog atiduoti mašiną, ir susigrąžinti 50€ už ją. Nuvažiavus į aikštelę, reikėtų paspausti N raidę, būnant nuomuojamoje tr. priemonėje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.