Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Taxi Direktorių Jeremy_Santos

Spikes'Piegel

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,


 


• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spikes_Piegel


• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Santos


• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taxi


• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Už tai, kad kuria naujas taisyklęs, kad aš būčiau nušąlintas nuo darbo. Kolegų dėka todėl, kad parašiau papeikimą, už šaudymą į darbo kolegas ir taip viskas prasidėjo. Pradėjo kolegos nepasitenkint, kad buvo išmesti iš darbo, už tai ir susigalvojo sąmokslo teorija. Tam, kad ir aš būčiau nušąlintas nuo darbo, bet neapgalvojo tai, kad jie jokios teisės neturėjo išmest manęs iš darbo. Todėl, kad kai parašiau kolegai papeikimą, dar nebuvo tokių taisyklių, išvis galiojąnčių ir egzistuojančių. Tik, po mano papeikimo jos atsirado ir pradėjo galiot.


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Manau, kad nesvarbu ar tai dir. ar pav. būtų mane išmetę. Bet šiuo atvėjų, mane išmėtė firmos pav, ir ar taip ar taip direktorius turi atsakyt, už pav. bei savo veiksmus.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :


Parašiau darbuotojui papeikimą 07:40: http://www.part.lt/img/1000a3cbe86ad144af9b2043a9a74270549.png


Po mano papeikimo praėjo nemažai laiko, kad sugalvotu, ką čia padarius, kad ir aš būčiau išmestas iš firmos. Taip, kad pridėjo dar dvi taisyklęs 09:43: http://imgur.com/a/3Kv9P


Beja, kaip nekeista jos yra: 12. Draudžiama rašyti papeikimus bendradarbiams. Ir 13. Su bendradarbiais negali būti jokių pykčių bei ižeidinėjimų.


Nu, va ir prasidėjo pats linksmumas po visos šios sąmokslo teorijos. Atėjo ir man atgal papeikimas, už šias taisyklęs kurios dar net nebuvo galiojančios 10:08: http://imgur.com/a/wzoob


O, čia kaip matom mane pav. išmeta, už taisyklių nesilaikymą, kurios dar net nebuvo ir net negaliojo 22:01: http://www.part.lt/img/f7d645758fac2b9a3d8b4600cb8db841114.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1.6.1 Direktorius ir pavaduotojas turi rūpintis savo komanda, turi visą kompetenciją pats koreguoti savo komandos gretas.

 

Kadangi rūpinuosi savo komanda ir nenoriu jog mano firmoje būtų tokio pobūdžio žaidėjų kaip Mantis_Kent kuris ožina, mutina ir kitaip kenkia savo bendradarbiams visai kaip tu <myrkt>. Todėl išmetus tave iš darbo, ivėdžiau tokias taisyklės jog daugiau tokių kaip tu pas mane neatsirastu. Ožiukų nemėgstu, nes nuo jų gali nukenteti, todėl parašes šį papeikimą tai tik parodai savo tikrąji veidą, todėl pas mane į firmą tau durys užtrenktos.

 

Gera pavyzdi rodai bendradarbiams:

http://greenside.lt/index.php?/topic/41404-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-andrius-goo/

http://greenside.lt/index.php?/topic/41398-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-tomas-bielka/

http://greenside.lt/index.php?/topic/41394-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-tomas-bielka/

http://greenside.lt/index.php?/topic/41390-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-andrius-goo/

http://greenside.lt/index.php?/topic/41373-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-tomas-bielka/

http://greenside.lt/index.php?/topic/41320-spikes-piegel-u%C5%BEtild%C4%97-tomas-bielka/

 

O papeikimo esmės nesupratau "Už tai, kad kuria naujas taisyklęs, kad aš būčiau nušąlintas nuo darbo. " Tai peiki jog kuriu taisykles?? Nes rašydamas papeikimus bendradarbiams toli nenueisi.

 

1d9a37a9455b06cbd2b9ed237f9321ab972.gif

Rašau todėl, kad išmetėt mane iš firmos, kai net neturėjot teisės manęs išmest. Nes tokių taisyklių, net nebuvo kai rašiau darbuotojui papeikimą ir atsirado tik po mano parašyto papeikimo. P.S čia ta ft, lb panaši į tave.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus problema aiški - vienas darbuotojas mutina kitus dėl menkiausių pažeidimų ir taip kursto neapykantą, konfliktus firmos viduje, tačiau problemos sprendimo būdas - kvailiausias koks tik įmanoma. Galima buvo paprasčiausiai išmesti, tačiau įvedei porą naujų taisyklių ir nubaudei darbuotoją už pažeidimą, kuris įvyko dar tada, kai taisyklė net neegzistavo. Kur logika, seniuk? Kaip manai, jei seimas išleidžia naują įstatymą, ar baudžia tuos, kurie nusižengė dar prieš to įstatymo išleidimą? Taigi, direktorius gauną vieną įspėjimą už nelogišką problemos sprendimą, kurį galės anuliuoti su laiku įrodydamas, kad geba priimti ir logiškus sprendimus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.