Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 18, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Darbams, direktoriams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti direktoriams darbuotojų priežiūrą. Ir pačių darbuotojų kilima ir pnš.1. Kad pagal ranga kiltu didesnė alga 2-5 eurais.2. Kad pagal ranga būtu galima dėvėti kitokį skiną. ( jeigu tai yra pasirinkimas. pvz: policijos, taxi, mechanikų tikrai galima padaryti daugiau. Tačiau tik vyriškus). Direktoriai, kad matytu:1. Kiek laiko praleidai žaidime per dieną.2. Kiek laiko pradirbai per dieną.3. Kokius darbus atliko ( pbz: dpd kiek nuvežė krovinių, pd: kiek pagavo nusikaltėlių ar įkalino ir pnš. 4. Kad kiekvienas darbdavys turėtu savo transportą. Susprogus transportui tektu susitvarkyti jį už pinigus ir pnš. Taip pat tektu daryti tokią sistemėlė: http://greenside.lt/index.php?/topic/2635-serverio-pasi%C5%ABlymas-automobili%C5%B3-sistem%C4%97l%C4%97/#entry34380 5. Naikinti darbo grafikus ir padaryti skriptą darbo. Darbo laikas 4-5 val būtu. Žaidžiant ilgiau virš 5 valandų, dirbtum viršvalandžius. Už viršvalandžius gautum daugiau pinigų. Jeigu gauni 50eu į min, gautum tarkim 60eu į min. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Galėtu labiau prižiūrėti savus darbuotojus. O ir darbdaviams manau būtu geriau. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/ Valdas_Pucinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valdas_Pucinas 9 Parašė Kovas 18, 2015 Viskas, kaip ir nieko, o vat 5 tai išvis man patinka lbj ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 19, 2015 Aš tik už penktą. Tik tegu 3h buna tas darbo laikas, nežinau kaip jūs bet aš nesėdžiu sampe tiek kiek normalus žmogus pradirba tikram darbe xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 19, 2015 Aš tik už penktą. Tik tegu 3h buna tas darbo laikas, nežinau kaip jūs bet aš nesėdžiu sampe tiek kiek normalus žmogus pradirba tikram darbe xD Tokias valandas rašiau, nes dauguma žaidėjų serveryje prabūna labai ilgai ir jeigu bus mažos darbo valandos, tai visi dirbs vien tik viršvalandžius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 19, 2015 manau kad 3h užtekt turi pilnai, o tą uždarbį nereik taip žymiai pakelt, tik pvz 5lt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose