Cleme Tean 1.448 Parašė Sausis 4, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edma_Baibis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymas naujam žaidėjui. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 0:03 22id 0:05 chatas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edma_Baibis 5 Parašė Sausis 4, 2017 Deja ,prieš tai jie patys mane žudė tame pačiame garaže ,bet laimei spėjau atsijungti bei prisijungti. Ir kaip matosi vaizdo įraše Cleme_Tean pats teigia ,kad dejo free ban Tikiuosi būsi teisingas ir nubausi jį... Beje ,vaizo įraše matosi ,kad aš porą kartų užmyniau ant šito ''vadinamo naujoko'',bet jis nemirė. Jis liko gulėti net kai ir nuejau. Ir nėra įrodymų ,kad aš prieš jam atsigulant ant žemės, jį nužudžiau. Jį galėjo nužudyti ir kas nors kitas. Taip pat šis naujokas naudojo inv ar panašius hackus, nes kai trankiau su koja jo gyvybės išliko tos pačios įsižiūrėkit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cleme Tean 1.448 Parašė Sausis 4, 2017 Parašiau jog freebanas juokais. Neturėdamas įrodymų bandai kažką įrodyti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edma_Baibis 5 Parašė Sausis 4, 2017 Parašiau jog freebanas juokais. Neturėdamas įrodymų bandai kažką įrodyti? Tavo vaizdo įrašas nieko neįrodo Nei ,kad aš jį nužudžiau ,nei ,kad jam trugdžiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 5, 2017 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose