Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5.6] Telefonas/akumuliatorius/kuprinė/aksesuarai

Raima_Bandiт

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Raima_Bandit BP
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti , kad reikėtų telefoną krauti. Bandom daryti tikroviškiau. Krauti galima būtų mašinoje arba name/bute/viloje. Ir pvž pakrovus mašinoje nuimtų mašinos elektros energija. 100% telefonui nuimtų kokius 5% mašinai. Su namais taspats. Pakrovus namuose tesiog prie mokesčių prisidėtų kažkiek eurų.
2. Antras pasiūlymas būtų , kad galima būtų pirkti pas mechanikus akumuliatorius. Pvž pasibaigė elektra dykumoje. Parašai pvz /transportas ir ten būtų pakeisti akumuliatorių. Galima būtų tai daryti išlipus tik iš car. O ka gi daryti su tuo sienų akumuliatoriumi? Galima padaryti , kad kur paliekame krauti mašina galima būtų palikti ir akumuliatorių krauti. Atvarai pasiemi akumuliatoriu įstatai naują su 100% o tą sieną palieki ir vėl važiuoji. Ir taip nereiktų laukti ilgai.
3. Senas siūlytas mano pasiūlymas tikiuos dabar paeis. Drabužių parduotuvejė eitų pirkti kuprinę. Ir kuprinės dydis būtų įvairūs. Į tą kuprinę galima būtų įdėti daugiau maisto. Ir tuo pačių padaryti sistemą, kad pvž jeigu neturi kuprines galėtum turėti kulkų tik 100. O jeigu turėtum kuprine tai daugiau kulkų tilptų. Taipat su vaistinėlemis narkotikais.
4. Įdėti aksesuarus. Kepurės, akinius, laikrodžius (sakysite nuo kitų projektų? Bet juk tai yra dabar madinga visur o mes kaip kaimiečiai atsiliekame)

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tikroviškiau.
• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

JEIGU PRIEŠ ,KODĖL IR UŽ KOKĮ. JEIGU NORITE GALITE PAPILDYTI AŠ PRIRAŠYSIU . TIK KARTU MES SUKURSIME MUMS IDEALU SERVERĮ. JEIGU RAŠOT KAD NEREIKALINGA ARGUMENTUOKITE KODĖL NEREIKALINGA.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš,ogi todėl,kad nereikia iš samp daryti relų gyvenimą,serverio.Savininkai ir taip turi ką veikti serveryje nemažai ir ko trūkstą patobulimu ir dar visokiu ideju turi,kas pagyvintu serveryje o jokios naudos iš tu akumuliatorius telefonu pakrovimu visiškai nereikalinga idėja.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai už. Gera idėja, man patinka. Būtų ir tikroviškiau, tiktais tuos akumuliatorius manau būtų galima pirkti ir toje pačioje elektronikos parduotuvėje, nebūtinai gi pas Mechanikus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visos idėjos geros, bet nelabai supratau su tais akumuliatorias, įkrauni tą naują, o seną palieki mechanikams ? Tai jei jis tik išsikrovė galima abu pasiimti pasikrovus ir taip būtų ekonomiškiau. Bet akumuliatoriai turėtų ir susidėvėjimą turėti manau 1-2mėn ir nebelaiko ar greičiau išsikrauna ar kaip..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl to akumo kurį reikia duoti Mechanikams esu visiškai prieš ,nesuprantu kam to reikia?  Pats pasigalvok ir atsakyk ,gi čia nėra kažkoks realus gyvenimas ,smagiai pasižaist bendraut su kitais nariais smagu ir tikrai manau nebūtina čia jo krauti ,viskas gerai šiuo metu su telefonais ir jų "akumuliatoriais".

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.