Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deividas'Garning

Neaktyvus

  • 106

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Deividas'Garning

  • Gimtadienis 2002.08.10

Paskutiniai profilio lankytojai

895 profilio peržiūros
  1. Vaikas,kad tu toks esi,metų neatskleidi darydavai per event nesamonęs,o su draugais sakiau jei tu neturi kitiems nesakyk,įdomu kas pinigų daugiau turi aš ar tu pirma pagalvok nemastai visai ir aš neverkiu o prašiau kaip draugo,nes tu mane taip ir laikiai ir nereikia čia meluoti.bet tokie draugai kurie negali pataisyti mašinos tai... Svetimi žmonęs buvo pataise pigiau.Teisinguolis atsirado krc nesuprantu tokio durno žmogaus kuris rašo čia bando parauti kieta nors metų nesako ir taip aišku iš tavo poelgiu,kad daug metų neturi mažametis esi. Grižtant prie draugų tai draugų tikrai turiu tiek gyven
  2. Dar kartą kartoju savo to rižino matos neatsilošęs,kiaušini sako visai apaldujis,tokiu kaip tavo nuomonės vaikiškos gal geriau patilėt ereli,nes nei tu kažka lankai nei,ka tešlius gal sedi,atvažiuotum į marijampole tai ciuju kruvinas gulėtum nevykeli,pasimokink rašyti gimimo datą ir beje tik jūs iš ryžino atėje tik apie ji galvojat,yra dar serverių ir be rižino su kitokiomis sitemomis išvardytu darbu nebeverkit vaikeliai jūs dėl tu pasiulymu suprantu nuomonę galima išreikšti,bet ne su savo tuo ryžinu dx servo vemti galima nuo jūsų to ryžino eikit žaisti tą ryžina jei jums tas serveris geras i
  3. O kas kalba ryzino žmonęs,savo ryžino gyvenimo neverskit kitiems nelošiau ir nelošęs rižino ir kitu kažkokiu serverių.Tankai tu mažas vaikas bandiai su manim susidraugauti,bet tavo tos nesamonės man užkiso tai jei pats draugų neturi ant kitų nestumk turiu aš draugų ne kaip tu. O visi kiti kaip ir tankistas,cleme,edga,eimantas,yamaha visi greenside serverio priešai,taip,kad savo nuomonę galite pasilikti sau o ką kalbėti kurie rašo ant kito bandydami sustumti įžeisti,tai jūs parodot savę ir tiek.
  4. Kaškoks atsilupęs nemoki net gimimo dienos parašyti.
  5. :DD Tai neskaityk jei nepatinka,atsirado erelis kažkoks manai kietas esi? Gal savo tiems fanams jo,bet ne kitiems trumpai ir aiškiai totalus debilas esi ir tiek,užknisi su savo kvailais poelgiais eik filmuok tuos savo kvailus video ir gyvenk savo gyvenima.
  6. Nu ir ką čia bandai įrodyti labai kietas ane? durnas tu ne kietas dabar viskas kitaip žmonių tik 130 minimum į darbus patekti ez. Seniau pildydavo daugybė žmonių daug žmonių parašydavo geras anketas ir nepatekdavo o jei toks laimingas žmogus esi ir visur patenki tai nereikia kalbėti užkitus jei tau tenkina toks skaičius,nes dbr galvoji labai lengvai pateksi aiškus esi, primeti kažka čia nors nieko neįrodai jei nori pritraukti žmonių reikia ir darbu o jei nesuvoki kaip reikia pritraukti žmonęs patarimas patylėti.
  7. Kodėl gi ne? Radistai būtų įdomus ir serveryje reikalingas darbas manau pagyvintu žaidimą kai būtų įvairios užtuotys ir pnš. Taipogi ir tvarkytu sulužusias antenas ar kažkas panašaus.
  8. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Nauji darbai:Radistai,apsauga arba FTB kazkas panašaus ir įdėti dar 2 mafijas,Radistu veikla:Skelbti skelbimus,vesti laidas, pataisytu nutrukūsias ar sulužusias antenas iš dalies prigalvoti galima daugybe minčių. FTB Tai antra teisėsaugos srytis padėsianti veiksmuose su gaujomis,nusikalteliais ir mafijomis jei jos būtų.Mafijų reikšmė būtų panaši į gaujas iskirtinumai būtų jog mafijos galėtu pagrobti žmonęs teisėsauga ir reikalauti išpirkos,grobti teritorijas.O privilėgijos b
  9. Jaučių neįmanoma padaryti to ir nereikia iš žaidimo versti tikrovės tai Prieš rašydamas pagalvok,ką rašai tada paskleisk visuomenei,nes toks nesamoningas pasiulymas tikrai manau nebus igivenditas.
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deividas_Garning • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Cleme_Tean • Už ką buvote užblokuotas ?:Bandymą papirkti administratorių arba direktorių. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : P.S Atsiprašau,kad laiku čia neužpildžiau buvau užpildęs nečia.
  11. Anketa norint laimėti, Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Deividas_Garning Kokį SKIN'ą rinktumėtės, jei laimėsite? Rinkčiausi abu skinus.
  12. Parašyti savo V_P Deividas_Garning Kodėl norite laimėti? Nebloga mašina.
  13. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Deividas_Garning 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Jagger_Jackz 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.