Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atsiliepimas iš Johnny_Mangano.

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

Pradėkime nuo gerų dalykų. Serveryje ekonomika yra gera (nėra daug milijonierių), o tai leidžia suprasti, kad pinigus nėra taip lengva gauti/užsidirbti, kaip kituose serveriuose. Patys žaidėjai (dauguma) yra normalūs, nesitranko su gaisrinėm, neapgaudinėja, neįžeidinėja pastoviai. Aišku yra tų naujokų gaisrininkų, kurie pastoviai trankosi specialiai, bet dažniausiai tik jie.

Blogi dalykai. Gaisrininkai gauna tokias dideles mašinas ir dažnai nemoka elgtis su jomis, nes darbas be pakvietimo ir su tomis mašinomis gali trankytis, bet koks bedarbis, o jokios apsaugos be /padmins nėra. O kol parašai /padmins dažniausiai tr. priemonė būna sugadinama arba susprogdinama.

Kita problema. Transporto priemonių įstūmimas į vandenį arba susprogdinimas. Nėra jokios garantijos dėl apsaugos nuo to, kai palieki krautis tr. priemonę ar ją tiesiog kur palieki. Pvz: šendieną atsistačiau sprogusį Turismo, palikau krautis ir žiūriu jau kažkoks žaidėjas susprogdino. O turi vėl mokėti 10k$ mechanikams jei nori, kad ją sutvarkytų, nors ne pačio kaltė. O jei nori nemokamai, kad sutvarkytų turi turėt įrodymus, kad čytas susprogdino, o teksto atsiųsto neužtenka. Pačių mechanikų teikiama paslauga, mašinų atstatymo per brangi 10k$ už saloninę mašiną ? Sakyčiau per daug, maksimumas gali būti 5k$, o ne 10k$, o retos 10-15k$, turginės nieko nesakau. Reikėtų padaryt kokią apsaugą tr priemonių, kad kiti žmonės negalėtų susprogdint ar nustumt.

Nėra atsiliepiama į žaidėjų idėjas, atnaujinimai būna, tik eventų įdėjimai ir pan, o tai nesiskaito, na buvo vienas atnaujinimas liepos mėnesį, bet kiek jau nuo to laiko pasiūlytą idėjų. Daugiau atnaujinimų įdėkit ir dažniau. Policijos darbas pernelyg sudėtingas ir per didelė atsakomybė, nes 1 kartą suklydus ne tik, kad skrendi iš darbo, bet dar gauni ir NDS. Jug visi esam žmonės, visi klystam, o kodėl policininkai turi būti idealas ? Jog visi klysta.. na gerai 1 kartą suklys, atlygins žalą nukentėjusiam ir viskas.. 

Miestelių suprojektavimas. Pernelyg daug objektų sumappinta ir ne visi kokybiški, todėl ir krenta/dropina FPS daug kam. O kai jums siūlo sumažint objektų BlueBerry miestelį, jūs tai ignoruojate.

Išsipirkimas iš gėdos stulpų. Kaip gali žmogus mokėti 500k$ už tokią priežastį patenkant į medinį- ''Bereikšmių pranešimų rašymas''. Taigi apsurdas, vieną kartą kažkur direktorių ar kur temoje parašiau postą nežinodamas ir patekau į medinį, o išsipirkimas kainavo man 500k$, gerai, kad dar tiek turėjau, o jei būčiau neturėjęs- būčiau buvęs pasmerktas, nes jei nei gaujoje, nei darbe su pakvietimu negali dirbti, tai kaip man pinigus surinkt ? Keisti reikia kažką.

Išvada tokia: atsižvelkit daugiau į žaidėjų pasiūlymus, neignoruokite, o stenkitės kuo labiau tobulinti serverį ir sistemas. Žinau, jog čia daug kritikos, bet taip jau yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.