Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 7, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Comon • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Tomukas_Tomas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/8nLgc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas_Tomas 33 Parašė Sausis 7, 2017 Aš norėjau pasijungt chat, bet tas mygtukas yra arti esc , todėl aš juos supainiojau ir iš tikrūjų aš net neatsijungiau!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 7, 2017 Sveikas t raide nera arti esc tu atsijungiai pažėk nuotrauka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas_Tomas 33 Parašė Sausis 7, 2017 Pas mane ant loptop'o jie yra šalia ir jeigu aš būčiau atsijungęs tai tu nebūtum manęs sodinęs į kalėjimą jei ką Ema_And 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 7, 2017 Žaidėjas užblokuotas nebus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose