Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Marko_Escobar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Kovas 20, 2015 Aš nematau čia čytų tik kaip nustūmiau priekabą, bei atsitrenkiau į kažkieno mašiną.Bėje man tada kažko labai lagino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 Šią dieną 2015-03-20 į 18:20, Eko_Mad rašė: Aš nematau čia čytų tik kaip nustūmiau priekabą, bei atsitrenkiau į kažkieno mašiną Stebėk savo speed. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 20, 2015 nuo lago tai tik lėtėtų viskas, lagintų, o dabar kažkaip įtartinai lengvai važinėja ta fūra, gali būti ir dėl modo, nes speed hackas kitaip veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Kovas 20, 2015 Visų pirma tai tau pačiam lagino, bei man irgi lagino.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 Šią dieną 2015-03-20 į 18:33, Eko_Mad rašė: Visų pirma tai tau pačiam lagino, bei man irgi lagino.. Tuojaus įkelsu dar vieną video, dėl savo garbės nemeluotum nors Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Kovas 20, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose