Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Marko_Escobar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Kovas 20, 2015 Aš nematau čia čytų tik kaip nustūmiau priekabą, bei atsitrenkiau į kažkieno mašiną.Bėje man tada kažko labai lagino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 Aš nematau čia čytų tik kaip nustūmiau priekabą, bei atsitrenkiau į kažkieno mašiną Stebėk savo speed. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 20, 2015 nuo lago tai tik lėtėtų viskas, lagintų, o dabar kažkaip įtartinai lengvai važinėja ta fūra, gali būti ir dėl modo, nes speed hackas kitaip veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Kovas 20, 2015 Visų pirma tai tau pačiam lagino, bei man irgi lagino.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Kovas 20, 2015 Visų pirma tai tau pačiam lagino, bei man irgi lagino.. Tuojaus įkelsu dar vieną video, dėl savo garbės nemeluotum nors Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Kovas 20, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose