Paul_Walkerr 1 Parašė Kovas 22, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Paul_Eskin • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia GTA Instalo • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Nesiulykit Ewar man jis neveikia , Torrntu tapogi , Jei keliat tai kelkit į zippy share kito portalai neveikia man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 22, 2015 Kuom tau neveikia ? Įsrašyk winrar programą tada.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Kovas 22, 2015 Aš tsg crashą gaunu ir viskas tuom pasibaige. O iš torrentu kai siunčiuos spark'as neveikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 22, 2015 matau tau kompas labai kapryznas tai siūlau pasikeist į normalų stacionarą ir veiks viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Kovas 22, 2015 matau tau kompas labai kapryznas tai siūlau pasikeist į normalų stacionarą ir veiks viskas Stacionarus ir yra mano kompiuteris žodis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Kovas 22, 2015 Numeskit kas nors linką hebrite Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Bulsonas 59 Parašė Kovas 22, 2015 Crashina nes blogi modai pas tave Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Kovas 24, 2015 Pas mane samp be modų Gta 3 tučšias Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose