Don_Versace 52 Parašė Sausis 14, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Micky Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Gana senai, tiek kad buvau pristabdes žaidimą. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Neskaičiuoju, bet ilgai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas, ir šiaip daug savų čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne visas, bet dauguma. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kurie nereikalauja pakvietimo, ir isimetes į gaujas buvau. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Jo. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Visko užtenka, nesunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudoju, nes nereikia. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko,viskas asmeniškai man puiku. fuckas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 14, 2017 Neemigruotas, Vieną kartą jau buvote emigruotas, antrą kartą emigruoti negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose