Mouse_Strong 5 Parašė Sausis 14, 2017 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mouse_Strong 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Honey 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žaidžiau kauliuka daviau Jack sultan ir 300k tas žmogus 400k aš laimejau atidave man mašina o pinigus nedave sau paime ir atsijunge nors visa atsakomybė paime sakie kad neapgaus manau turi buti nubaustas nes sau pliusa pasidare jis savininkas gali logus pažiureti pora kartu ne apgavo bet va kaip yra apgavo galvojau patikimas yra IRODYMAI KAIP SULTAN DAVIAU Arba jis draugai yra va kaip laimejau Va kaip bachuriukas turi pinigus Andrius_Goo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark_Buffon 13 Parašė Sausis 14, 2017 Bent jau prieš rašydamas anketa pasižiurėk taisykles. Gi limitas yra 25k ir nepraženk tų limitų ir viskas bus normaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Honey 9 Parašė Sausis 14, 2017 Apie kauliukus, Kadangi daugėja apgavysčių žaidžiant /kauliukai su tarpininku (dažniausiai administratoriumi) privalau visiems viešai pranešti, jog apgavystės atveju administracija jums negrąžins nė cento, todėl galite nekurti temų pagalbos skiltyje, nes tai nieko nepakeis. Administracija tam ir yra padariusi limitą žaidžiant kauliukais, todėl prašom tų limitų ir laikytis, nes su savo tokiais žaidimais tik darote žaidimą lengvesnį naujokams, ką aš laikau problema. ŽAISTI KAULIUKAIS GALIMA TIK IŠ PINIGŲ. DIDŽIAUSIA SUMA, IŠ KURIOS GALIMA ŽAISTI YRA 25.000€ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mouse_Strong 5 Parašė Sausis 14, 2017 Apgaudineti tai yra draudžiama tarpinkauti žmoguti lauk bano arba atims pinigus iš kitu žaideju pelno nori bagotas tapti seniuk ne tau čia ne to laiku buvai ne ta diena teks bane arba vartuotoja prarasti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Honey 9 Parašė Sausis 14, 2017 Skaityk taisykles. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 14, 2017 Daugiau informacijos čia. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose