Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Steve'as Nashas paskelbė apie karjeros pabaigą

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

3effc2063b811baa69c71bb7ae71b301457.jpg Vienas geriausių visų laikų NBA lygos įžaidėjų kanadietis Steve'as Nashas oficialiai paskelbė apie 19 metų trukusios profesionalaus krepšininko karjeros pabaigą. 191 cm ūgio 41 metų amžiaus krepšininkas išplatino pareiškimą „The Player's Tribune“ puslapyje.

 

„Didžiausia dovana man buvo, kad buvau pasinėręs į aistrą ir siekiau to, ką taip mylėjau – įsivaizdavau kopėčias, kuriomis kopiau link savo didvyrių. Ta aistra tapo mano geriausia drauge. Kalbėjau su ja, branginau, kartu kovojau ir buvau jos parklupdytas.

1996 metų NBA naujokų biržoje S.Nashą 15-uoju numeriu pasirinko „Phoenix Suns“ ekipa, kuri po dviejų sezonų iškeitė kanadietį į „Dallas Mavericks“. Už S.Nashą „Suns“ gavo vienintelį NBA žaidusį estą Martiną Müürseppą, Bubba Wellsą, teises į Patą Garrity ir kitos biržos pirmojo rato šaukimą, kuriuo vėliau pasirinko Shawną Marioną.

Dalase krepšininkas praleido šešerius metus (1998-2004), po kurių tapo laisvuoju agentu ir grįžo į „Suns“. Čia krepšininkas praleido 8 sezonus (2004-2012), du kartus, 2005 ir 2006 m. laimėjo MVP apdovanojimą.

Pastaruosius dvejus metus įžaidėjas atstovavo „Los Angeles Lakers“, tačiau dėl traumų sužaidė tik 65 rungtynes.

Per 19 metų NBA lygoje krepšininkas išlaikė 14,3 taško (49 proc. metim., 44 proc. trit.), 3 atkovotų kamuolių ir 8,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkį.

Kanadietis yra trečias NBA istorija pagal iš viso per karjerą atliktus rezultatyvius perdavimus. Šioje kategorijoje jis pirmavo penkerius sezonus. Keturis kartus S.Nashas pateko į prestižinį „50-40-90“ klubą, 8 sykius žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

 

Info kelta iš 15min.lt

 
 
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip getas žaidėjas buvo, bet manau galėjo ir anksčiau paskelbt nes metai ir traumos vistiek daro savo. Sėkmės jam :) Ir šiaip manau karjerą galėjo baigti prieš losandželą nes jame jis beveik nežaidė.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nerealus žaidėjas, vienas mėgstamiausių. Atsimenu, kai žaisdavau NBA2k11, visada jį pasiimdavau ir žaisdavau, dažniausiai mėtydavau tritaškius, nes turi puikų metimą.Gaila, kad šis žmogus taip ir nesugebėjo laimėti nors vieno NBA čempiono žiedo per 19 sezonų. Tikrai geras įžaidėjas, labai panašus į Jason Kidd žaidimo stilių, manau turėtų jis atsidurti jau nors Hall of Fame (Šlovės muziejuje). 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.