Igor"Vernik 5 Parašė Sausis 14, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Igor'Vernik • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Logi'Call • Už ką buvote užblokuotas ?: Cheat, na ką *cenzūra* užpisa debiliukai prisipisa ir pradeda šaudyt, aš bandau juos tiesiog ignoruoti ir susitaisiau mašina su čytais, bet koks skirtumas ar aš su čytais tvarkiausi gi vip'as esu, o fix vistiek nekainuoja, na suprantu, kad esu kaltas ir pripažystu savo kalte. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nenufotkinau. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/r3Q9Y Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Sausis 14, 2017 (redaguota) XD vistiek unban negausi pats cheatinai tai va turėsi mokėt unban. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 15, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor"Vernik 5 Parašė Sausis 14, 2017 XD vistiek unban negausi pats cheatinai tai va turėsi mokėt unban. Aha sumokėsiu tavo ispėjimais goodbay. Ignas_Karatistas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Sausis 14, 2017 (redaguota) Aha sumokėsiu tavo ispėjimais goodbay. iš kur db ispėjimai Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 15, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 15, 2017 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose