Kapa 11 Parašė Sausis 16, 2017 SuperGames.LT (5) pakvietimų giveaway Esu SG narys nuo 2012 metų, man atrodo per metus gauni 1 pakvietima, nesijungiau 6 metus tai nemažai pakvietimų turiu, kadangi aš turiu jau savo tai sakau reik atiduot nes čia dar kažkas pardavinėja, laimėtoju bus viso 5 ir kiekvienas gaus po pakvietima patinka spausti nebutina vistiek man acc ilgiau 7d nelaiko Kaip reikia dalyvauti?: Komentaruose parašyti: #furistubutzjbs, ir apačioj parašyti norima nick ir email nesižaisiu su tuo giveaway ir šnd 22:00 išrinksiu pora laimetoju Hiruki_Fujiwara Rage Assassin And_Miami 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jagger_Jackz 8 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs nick : dr3 email: [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Take_Risks 47 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs ^Lukas [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hiruki_Fujiwara 20 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs sumiy [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris Pro 73 Parašė Sausis 16, 2017 skaičiuot tu išmok :DD nuo 2012 esi, 6 metus nesijungei, nors dabar 2017 metai ką tik prasidėjo, o tu kalbi lyg 2018 būtų, o galvojau man su mate hujne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs Username: Xtr3m3 E-mail: [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukis 0 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutizjbs Nick: TheZak E-mail [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Adidas 19 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs Nick: Fm1z E-mail: [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs ayoo1 [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And_Miami 180 Parašė Sausis 16, 2017 #furistubutzjbs Nick: And132 [email protected] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kapa 11 Parašė Sausis 16, 2017 Winers:modestas_mlg (issiusta pasitikrink gmail) adam_fierro (issiusta pasitikrink gmail) Lukis (issiusta pasitikrink gmail) and_miami (issiusta pasitikrink gmail) rage_assaisin (issiusta pasitikrink gmail) rinkau laimetojus taip: ejau i random org, kadangi komentaru buvo 9 tai rinkau skaicius nuo 1/9 visi nickai is eiles parasyti kaip kas krito iki 22:45 bus pakvietimai visiems issiusti Rakinkit tema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 17, 2017 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose