Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Laikino kalinimo kamera.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas niekur negirdėtas, nematytas. Skaitykit toliau ir sužinosit.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi buvo pranešta kad daromas naujas kalėjimas siūlau prie jo pridėti nematytą dalyką. Ofiso interiere siūlau sumappinti kokias 2 laikino kalinimo kameras. Visi žaidėjai policijos nužudyti ar pasodinti į kalėjimą bus nukelti į tą kamerą. Ten iš jų bus atimamas telefonas, jei policija neatimė narkotikų prieš pasodinant juos atims sistema. Šone būtų rašomas sėdėjimo kalėjime laikas kaip ir dabar. Tačiau kameroje būtų viena papildoma funkcija, jei žaidėjas turtingas jis galėtų išleisti save lygtinai už pinigus. Tai yra, jei jis sumoka kažkur 5000€ jis paleidžiamas iš vienutės ir gali išeiti pro ofiso duris. Tačiau laisvėje jo kalėjimo laikas toliau eitų, jis galėtų daryti ką nori, bet gavus bent 1 įtarimo lygį jis būtų gražinamas į didijį kalėjimą kad prasėdėtų likusį laiką, jei policininkas pamatė paleistą lygtinai kalinį nusiženginėjant jam parašius /ita komandą nesigaus dėti įtarimo, tik bus mygtukas - gražinti į kalėjimą, už minimalų pažeidimą. 


Svarbi dalis: Tarp didelio kalėjimo ir policijos ofiso važinėtų kalinius vežiojantis mikro autobusiukas, kuriam atvykus visi kameroje esantys kaliniai būtų į jį susodinti ir išvežti į didijį kalėjimą, visą tą transportavimą matytų tiek patys kaliniai tiek kiti žaidėjai. Prie kalėjimo panaikinti transporto priemonių nuomą ir palikti tą bevažinėjantį autobusiuką į kurį įsėsti galės ir išvažiuoti link policijos departamento i dillimore paprasti kaliniai.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Bus ant tiek unikalu kad visi kiti serveriai stati apsikakins.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
 

Kažką panašaus buvau mastes, bet nesumasčiau dėl laiko jaile. Nes kaip minėjei pats mano temoje dėl to trumpo įkalinimo. Jeigu padidės star dėjimai, tada viskas labai puikiai gautusi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

už enes daugelis žmonių kurie pradeda muštis, arba geriau būyu taip jai ten pradeda muštis ir policiai y racija parašo kad kalėjime koks nors maištas ar vyksta kaškokie žudymai td atvažiuoja policininkas ir nušauna gauna vienute ir fsio :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.