Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Mafija!

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas sukurti 2 mafijas.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog būtų sumappintos 2 mafijų bazės - būtų renkami mafijų bosai. Privalumas tas, kadangi tas pats pavadinimas visą laiką nusibos, taigi kadangi mafijos bosai būtų renkami kaip lyderiai jie galėtų patys sugalvoti pavadinimą mafijai, jį reikėtų paskelbti anketos į bosą metu ar sugalvoti vėliau, čia nuo DP priklausys, taip, mafijos bosus mano manymu turėtų rinkti DP. Mafijos darbas subtilus, manau ji galėtų pardavinėti narkotikus, grobti įvairius žmones - serverio direktorius, pavaduotojus, už tai prašyti išpirkos iš teisėsaugos. Mafija galėtų reketuoti kitus direktorius, siūlyti jiems mokėti pinigų sumą, o jei ne šaudyti darbuotojus, trugdyti dirbti jiems. Mafijozai galėtų užgrobinėti vieni kitų bazes. MAFIJA tai yra darbas, vienu metu darbe ir mafijoje būti nebūtų galima.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Atsirastų dar daugau įdomumo, bent jau aš iš karto lėkčiau į mafiją ir ten likčiau.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.