Lauris Drift 120 Parašė Sausis 20, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Matt Esbocar • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Sausis 20, 2017 (redaguota) tu gal neprikolink as nebuvau sugautas HP AFK Iskimarinau ir /q padariau ir kur sugaustas buvau? pabuvau pgr nusuve atsiradau hp nebegaudet tai ir /q beto as nebuvau sugaustas taip ir yra parasyta ''Relog kaip yra sugautas teisesaugos o ne po 5min afk isbuves mastyk ka darai.... ir prisijungiau ne is karto o pats matai tik dabar po 10h laiko P.S tu man paro kad mane sekiai ar esu sugautas ss numesk... Redaguota Sausis 20, 2017 Matt_Escobar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Sausis 20, 2017 Numesiu video, kad nušoviai kai būsiu prie pc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Sausis 20, 2017 Numesiu video, kad nušoviai kai būsiu prie pc numesk kur buvau surakintas o ne tave nusoviau reikejo star deti ne lban Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Sausis 20, 2017 tai va sekinai gavai kai nušovei manę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 20, 2017 Anketa tvarkinga. Lauris Drift 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose