Illumine_Star 0 Parašė Sausis 22, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Illumine_Star Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šio serverio žaidėjas esu nuo vakar dienos 2017.01.21. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jau penkti metai eina. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Visiškai atsitiktinai, žaisdamas CS:GO, random žmogus paklausė ar žaidžiu SAMP, atsakiau taip. Kadangi jam buvo jau atsibode mano žaidžiami serveriai, tai pasiūlė pereiti į GreenSide dalį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Visu pirma, jau tie mūsų labai ,,išgirti,, serveriai, yra labai pabodę dėl vienos rimtos priežasties - ekonomika, o kiek girdėjau čia puikiai išsilaikiusi ekonomika, kas antras nevaikščios su krūva milijonų rankose. Seni serveriai, turi labai pabodusias sistemas. T.y jos yra ištobulintos nuo pačio SAMP susikūrimo, bet manau laikas būtu pereit prie naujos kartos, kuo šis sreveris manau ir išsiskyria, tai tom unikaliom sistemom. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau. Tikrai nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko važinėjau su mašina, ir stengiaus įsiminti būtiniausius objektus, ir susipažinti su kaimelių aplinka. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne, tam yra /gps. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, kadangi reikia rasti svarbius objektus kurių man reikia. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kol kas ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Tikrai pakanka, o rasti nebuvo sunku, kadangi prie pat spawno manęs jau laukė šios mašinos. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau, Admin'as atsitiktinai mane sutiko, pasisiūle man į pagalbą, ir vykdėm misijas, kad gaučiau XP ir šiek tiek serverio valiutos. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Visa informacija apie serverį yra aiški. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kaip dabartinis naujokas, galiu teigti, kad tikrai viskas čia pradžiai puiku, tikrai mane įtraukė. Ar tai vis toliau tęsis, paaiškės po kiek laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 22, 2017 Illumine_Star 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose