Passatas_Karamelinis 112 Parašė Sausis 23, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Geranimo_Danger • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Comon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos (Pradėjau sekti, žmogus pradėjo bėgti ir po 50 sec atsijungė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/KDOsq Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 23, 2017 Sveikas aš net nežinojau kad tu mane sekei nes man palagino ir nerode objektu todel ir padariau rr. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Sausis 23, 2017 Sveikas aš net nežinojau kad tu mane sekei nes man palagino ir nerode objektu todel ir padariau rr. Jo, tik pradėjai šaudyti ir kai pradėjau sekti, tau dinginėt objektai pradėjo, legit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 23, 2017 Jo, tik pradėjai šaudyti ir kai pradėjau sekti, tau dinginėt objektai pradėjo, Tiesiog man pakilo pingas ir pradejo dinginet objektai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 23, 2017 Ir man nerode kad tu mane seki ir tu manes nebuvai sugaves ir pnš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 23, 2017 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose