JamesMarlboro 1 Parašė Kovas 24, 2015 Sveiki krč pas mane neveikia klaviša F8 ir negaliu daryti ss, gal žinot kaip išpresti šita problemą? Kas pades REP limitą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DNEXT 2 Parašė Kovas 24, 2015 Paprasčiausiai daryk nuotraukas/video per fraps/bandicam padėjau?Like ant posto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Kovas 24, 2015 Pasižiurek gal prifotkines daug fotkiu jei neklistu limitas yra 1,000 fotkiu ar 999 jei tiek daug bus tai ištrink. O jei tai nepadeda megink restartuoti pc arba žaidima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Kovas 24, 2015 Ne fotkiu pas mane 0, *cenzūra* naujas loptopas ir neveikia nu xuj paimioš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 24, 2015 Ant loptopų šitas priomas nekanelina. Bandicamą siūskis arba frapsus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Kovas 24, 2015 Kaip minėjo vienas čia parsisiusk bandicam ir pasirink su kokiu klavišu fotkinti ir bus patogu tiek filmuoti tiek ss daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Kovas 24, 2015 Bet bla nemoku naudotis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Kovas 24, 2015 Arba gali žaidime spaust Prt Sc Sys Rq ir tada po kiekvieno paspaudimo eit į PAINT ir viską ctrl+v (ispastinti) Jonas_Burkys JamesMarlboro 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Kovas 24, 2015 Pas mane laptopas, viskas veikia, kuo puikiausiai darau nuotraukas su F8 klavišu. Mano nuomone bus kaltas San Andreas client'as. Siųskis naują iš patikimo šaltinio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Kovas 24, 2015 (redaguota) Pabandysiu. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 1, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Kovas 28, 2015 Pasigerink resolution spausk esc , options , display setup , advanced , ir apačioje bus pasidaryk į didesnė turėtų veikti man irgi taip buvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 30, 2015 Daryk su fraps arba banciam. Ir viskas bus gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Moris 0 Parašė Kovas 30, 2015 Paspausk shift + f8 ir pasidarys foto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Duff 2 Parašė Kovas 31, 2015 Bandyk CTRL + F8. Arba SHIFT + F8. Arba paprasčiausiai bandicam/fraps daryk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Style 8 Parašė Balandis 1, 2015 bandyk ALT ir F8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Balandis 1, 2015 Jap, ant loptopų viską su alt daryk kas neveikia. Šiuo atveju alt + F8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose